• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 20. marraskuuta 2014

• My new, red hairstyle ♥ !

Edellisessä postauksessa mainitsinkin jo tuleviin, omaan ulkonäkööni liittyvistä muutoksista, ja toinen niistä oli hiusten leikkuu & värjäys johonkin sellaiseen, mikä ei ole minulle niinkään tavanomaista. Hiukseni ovat tätä nykyä PUNAISET ! Aina vähänväliä (n. 2 vuoden välein) kyllästyn mustiin hiuksiin ja päätän kokeilla jotain erilaista. Vaikka tiedän, etteivät hiukseni tule pysymään punaisina kovinkaan kauaa, on tämä silti mukavaa vaihtelua niin tummaan kuontalooni. Harkitsin vakavasti kokeilevani myös osaksi pinkkejä hiuksia, mutta jos oikein kunnolla innostun erilaisten hiusvärien kokeilusta, niin se olisi sitten seuraavana kokeilu listallani ! Mutta pysytään nyt ainakin jonkin aikaa tässä syntisen veren punaisessa .. Tottakai tähän kului aikaa ja rahaa, mutta kyllä todellakin, se oli tämän odottamani ja kaipaamani muutoksen arvoista !

• RED IS THE NEW BLACK 
And what do you think ? Is this red hair HOT or NOT ?

- - -  - - -


- - -  - - -

PsParempia kuvia lisään tänne, kunhan innostun 
kunnolla meikkaamaan ja muutenkin laittautumaan.

Eris kuittaa, xoxo 
• See you in your nightmares 


 Eris WeHeartIt'ssä.
 Eris Instagram'ssa.

8 kommenttia:

 1. Miten sait mustasta punaiset noin nopeasti? Mullakin on mustat hiukset ja haluaisin punaiset mutta en uskalla lätätä muutenkin ohuihiin hiuksiini miljoonaa värinpoistoa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kävin keskiviikkona kampaamossa ottamassa värinpoiston ja sen jälkeen punaisen värin. Keskiviikkona vielä värjäsin tällaisella kaiketi uudella Splat shokkivärillä ? jonka bongasin Citymarketista. Tällainen siitä sitten tuli :) Splat värin kanssa oli mukana värinpoisto ainetta jota laitoin vielä hieman tummempiin latvoihin.

   Poista
 2. tyksin hurjan paljon! :) värjäsin myös hiukseni ensimmäistä kertaa ihan punaisiksi ja olen itsekkin hyvin tyytyväinen!! :) sun tyyli on muutenkin ihanan erilainen ja rohkea, jatka samaan malliin, täällä yksi innokas lukija <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ui, kiitos ♥ ! Ihana kommentti :') Purrur ♥

   Poista