• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 25. joulukuuta 2014

XMASH 2014 ♥

Vaikka en ole koskaan ollut suuri joulun ystävä tai ylipäätään jouluihminen muutenkaan, oli tämä todella ihana. Äidin (R.I.P. 23.12.2008) haudalla käynnin jälkeen Sijaisäitini talon oli vallannut rauhaisa, iloinen ja lämmin tunnelma, kun Joulupukki piipahti pienimmän pikkuveljeni (2v) ihmetykseksi ja kummastukseksi jakamaan lahjoja. Pieni mies oli ollut todella kiltti lahjojen määrän perusteella, mutta tottakai myös pikkusisarukseni, minä, Jere, sekä Sijaisäitini ja hänen miehensä saivat osansa lahjoista. Itse sain lahjaksi Nicki Minajin tuoksupaketin, josta tuli ehdottomasti uusi tuoksu suosikkini, sekä uuden ihanan pehmeän ja mukavan oloasun ♥ ! Jere puolestaan sai super hyvän tuokksuista David Beckhamin hajustetta, Hrrr ♥ ! Vähäisestä lahjojen määrästä huolimatta jokainen oli tyytyväinen. Sijaisäidilläni on yhteensä 9 lasta (4 biologista ja 5 ei niin biologista), joten tietenkään joululahjojen määrä ei voi olla aivan yltiömäinen. Eikä sen tarvitsekaan. Saimme kaikki jotain tiettyä mitä olimme toivoneet ja kaikki olivat todella, todella tyytyväisiä.

- - -  - - -


• Tuoksut ovat minulla aina aivan ehdoton joululahjatoive, kuten 
myös oloasut. Joten kyllä, minä sain kaiken mitä toivoinkin ♥ !

 

- - -  - - -

Sain Sijaisäiti itkemään. Onnesta. Kun kaikki muut lahjat oli jaettu, ojensin hänelle pienen neliön muotoisen paketin, jonka päälle olin asettanut kirjeen. "Kun luit tämän tekstin ensimmäistä kertaa, kerroit purskahtaneesi kyyneeliin, joten päätin antaa tämän tekstin sinulle konkreettisesti tauluna, jotta voit lukea tämän kyseisen tekstin useammin muistaaksesi, kuinka käsittämättömän tärkeä sinä minulle olet. ;llä, Oona." Jo tämän tekstin luettua Sijaisäitini pidätteli kyyneleitä, mutta ne pääsivät valloilleen kun hän oli avannut paketistaan ruusuin koristellun taulun, jonka kehyksiin olin laittanut tekstin, jonka olin kirjoittanut hänelle viime äitienpäivänä. "Kiitos että olet olemassa. Kiitos että olet elättänyt minut ja sisarukseni. Kiitos että saamme olla sinulle kuin omia lapsiasi. Kiitos että pelastit meidät. Kiitos että rakastat meitä. Kiitos että olet olemassa.". Ja hän itki, mutta vain puhtaasta onnesta. Niin tekivät myös Sijaisäitini mies, pikkusiskoni ja melkein myös pikkuveljeni. Sain kiitokseksi sanat "Kiitos rakas", ja piiiiitkän halauksen. Olin onnellinen, kun tein hänet onnelliseksi.

- - -  - - -


Oh, you play guitar ? Excuse me while I take my clothes of .. "

Aiemmin päivällä kävimme tietenkin myös Jeren vanhempien luona, jossa vallitsi riisipuuron, sokerin ja kanelin tuoksu. Perheeltään Jere sai jo pitkään toivomansa, jota ilman hän pärjäsi jopa 2 vuotta. Joten  nyt meiltä löytyy Tokai Les Paul Love Rock Model ja Marshall MG-15ja nyt tämän upean kitaran soinnut täyttvät asuntomme seksikkyydellään .. ♪ ♫ ♪ !

- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo 
• See you in your nightmares 

Ps. Toivottavasti kaikilla teilläkin oli kiva 
joulu, olitte sitten jouluihmisiä tai ette ! :') ♥


 Eris WeHeartIt'ssä.
 Eris Instagram'ssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti