• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 10. helmikuuta 2015

• My eyegalasses 'r here ಌ !

• Hello, My sweet little Bats ♥ !


○ Koska Instrumentariumissa oli ilmainen näöntarkastus, päätin käydä tarkastuksessa, sillä minusta on jo pidemmän aikaa tuntunut että näköni on huonontunut entisestään. Ja kyllä, sitä se myös oli .. Sieltä minä en kutienkaan löytänyt yksiäkään kehyksiä jotka olisivat miellyttäneet minua edes vähän, mutta onneksi Klaukkalan Silmäasemalta löysin monen monen sovittamisen jälkeen viimein omaa silmääni täydellisesti miellyttävät kehykset ! Ja kaikenlisäksi -50% alennuksesta ! Tämä tosin ei loppusummaa katsoessa kauheasti helpottanut, mutta olen todella kiitollinen rakkaalle Sijaisäidilleni joka auttoi minua ja maksoi lasini. I love her so much ♥ ! Mutta vielä hieman itse laseista; Pientä ongelmaa minulla tuottaa se, etten todellakaan näe näillä kunnolla, ainakaan toistaiseksi ,. Viikon sisällä silmieni pitäisi kyllä tottua näihin, koska minulla on kuitenkin jonkin verran hajataittoa sekä plussaa. Mutta jos näin ei käykään, jolloinka linssit ovat väärät, kaikki pitää tehdä alusta. Nyt siis vain toivotaan parasta, että tämä näkeminen tästä ajan kanssa selvenee. Mutta se on absoluuttinen tosiasia, että tämä on todella inhottavaa, kun tulee pahoinvointia, päänsärkyä ja silmätkin menevät niin pirun sekaisin laseista ..

 Well, What do you think ? How do I look ?

- - -  - - -- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo 
• See you in your nightmares 

10 kommenttia:

 1. Ekat lasit oli hajataiton kanssa kyllä sellanen tuska! mulla maailma päätti vielä mennä kallelleen, joten kävely ja erityisesti maastossa liikkuminen oli hankalaa... Mutta kyllä ne silmät parissa viikossa sitten tottuikin, vaikka en pitänyt laseja esimerkiksi sisätiloissa lainkaan. Ja nyt kun saan uudet lasit, niin ei tarvitse edes totutteluaikaa enää ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah ! Kun lähdin kävelemään Silmäasemalta kotiin lasit päässä, en melkein meinannut pysyä pystyssä ! Tuntui kuin maa olisi monta metriä kauempana ja tunsin itseni todella paljon pidemmäksi. Se oli aivan käsittämättömän kamalaa, vielä kun kaikkialla oli helvetin liukasta .. :D

   Poista
 2. Pakko kysyä että onko sulla ihan verical labret vai medusa kaarevammalla tapilla ? Lasitkin näyttää hyvältä ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Minulla on siis ihan perus Labret ja Medusa, mutta Medusassa on pidempi ja kaarevampi tappi :)

   Poista
 3. Sossukin ois muuten todennäkösesti maksanut sulle noi lasit, jos sulla on toimeentulotukeen oikeus :)

  Kyllä tuo ajan kanssa helpottaa, tosi ärsyttävää vaan alussa, kun silmät tottuu siihen, että näkee taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti :o Toivon vain että tämä näkö tästä paranisi mahdollisimman pian, niin käsittämättömän inhottavaa tämä kokoaikainen päänsärky ja pahoinvointi ..

   Poista
 4. Sopii sulle tosi hyvin noi lasit, se on kyllä tuskaa ettiä täydellisiä laseja. Niitä kumminkin pitää käyttää aika paljon. :D Itellä tällä hetkellä tuntuu, että kans pitäis olla menossa näöntarkistukseen, vaikka siitä on vuosi kun on uusinu lasit. :// Toivottavasti kyseiset lasit on nyt ok, ettei tartte alusta alotella linssien sopivuuden tutkiskelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ! Näiden löytäminen oli kyllä todella suuren työn takana, enkä olisi näitä löytänyt jollei näitä olisi annettu laatikosta kokeiltavaksi ! :) Saisivat kyllä olla nyt tässä, en jaksa enää uudestaan sitä odottamista ..

   Poista
 5. Mulla on myös hajataittoa, ja ihmettelin sitä oloo mikä tuli ensimmäisten lasien jälkeen kun ne pisti ekaa kertaa päähän :D tuntu niinku jossain sienissä ois ollu hahhaha. Tää tieto helpotti, jopa parin vuoden jälkeen, että se taitaakin olla ihan normaalia! :D täytyis vaan vääntäytyä hankkimaan uudet lasit, kun mulle ne ei ollu sopivat... Silti vaan urheesti yli puoli vuotta pidin :D

  Mut muksat lasit oot löytäny, passade bra! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah ! Itselläkin lipsahti "Näähän on ihan perseestä" toteamus suusta kun nämä ensimmäisen kerran laitoin päähän Silmäasemalla .. :'D Kyllä sen nyt parin päivän jälkeen huomaa että helpottaa jo, tosin päänsärky ei vielä .. :/ + Kiitos ♥ !

   Poista