• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 31. maaliskuuta 2015

As you can see; Life isn't fare.

• Hello, My sweet little Bats ♥ !

○ Tosiaan, olen tässä viimeaikoina hieman sairastellut. Tai no siis ..
Tuo on kyllä vähättelyä, en nimittäin ole voinut todellakaan hyvin.
I'm so fuckin' sick and tired of being so fuckin' sick and tired. 

 23.3. soitin terveysasemalleni ja pyysin mahdollisimman pian aikaa omalääkärille. Kerroin hoitajalle oireistani, enkä tämän jälkeen voinut mitenkään olla huomaamatta huolestuneisuutta ja vakavoitumista hänen äänestään. "Mutta jos sun olo nyt huonee, soita tänne HETI takasin, sitten laitetaan sut jollekkin toiselle lääkärille joka pystyy ottamaan sut vastaan aikasemmin." Tiedän, että tilanteeni kuulostaa vakavalta, mutta sitä se saattaa myöskin olla. Ja minua hieman pelottaa, aika paljon .. Sain lääkärilleni ajan viikon päähän, 31.3. Ja tuon viikon ajan kituutin epämiellyttävien, juuri ja juuri siedettävien oireideni kanssa. Kyseessä on siis gynekologinen vaiva. Mutta ei, minä en ole raskaana, eikä minulla ole sukupuolitautia.

31.3. astuin viimein omalääkärini huoneen ovesta sisään. Kerroin hänelle kaiken saman mitä kerroin minulle ajan varanneelle hoitajalle, ja hän kyseli niistä hieman tarkemmin. Oireideni ja ongelmieni, sekä niiden perusteella tehdyn gynekologisen tutkimuksen perusteella kaikki ei todellakaan ole hyvin. Pelkän perus gynekologisen tutkimuksen mukaan ei voida vieläö sanoa sanoa tarkkaa syytä oireilleni, joten lääkärini lähetti minut ultaan, joka on 9.4. Sen jälkeen olemme taas hieman viisaampia tilanteeni suhteen. Ultraäänessä selviää tarkemmin mistä on kyse. Mutta mistä tässä nyt sitten saattaa olla kyse ? Mahdollisesti gynekologinen kysta tai kasvain. Ja ongelma vaikuttaa olevan vasemmassa munasarjassani. Mutta kuten sanoin, mikään ei ole vielä varmaa, vaan asiat selviävät tarkemmin tuolloin 9.4. Tahdon vain saada tietää, mikä aiheuttaa nämä käsittämättömän kamalat oireet ja ongelmat .. Mutta nyt en voi muuta kuin odottaa, ellei tilani huonone ..

- - -  - - -


- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your nightmares •


13 kommenttia:

 1. Woih toivotaan että kaikki menisi suht hyvin tuonne 9.4 asti ja selviäisi ettei mitään vakavaa kyseessä!Kamalinta varmasti toi epätietoisena odottaminen:S Paljon jaksamishalauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epävarmuus ja odottaminen ovat kyllä niin pirullisia ja kamalinta tässä vaiheessa .. :/ Kiitos paljon ♥, toivon itsekin kaiken menevän nyt suht iisisti oireiden suhteen.

   Poista
 2. Olen ainakin kuullut, että kysta munasarjoissa ei välttämättä tarvitse edes mitään hoitoa. Ellei ne tosiaan aiheuta suurempia ongelmia. Älä ainakaan lähde googlettamaan mitään, koska sieltä selviää aina se miten asiat voisi pahimmillaan olla. Itselläni on todettu emättimen kysta ja sekään ei vaadi mitään toimenpiteitä. Ainostaan omaa tarkkailua, jos tulee ongelmia ja sitten yhteyttä. Jaksamisia odotteluun, se on ikävä kyllä aina se inhottavin asia näissä. Terveisiä tampereelta ja haleja pitkäaikaiselta lukijaltasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en todellakaan ala kotidiagnosoimaan itseäni ! :D Mutta tosiaan, tilani on sen verran huono ja epämiellyttävä, että tätä on aikalailla pakko hoitaa, oli se mitä tahansa. Oireet joiden kanssa olen nyt elänyt, eivät ole todellakaan mukavia .. :/

   Poista
  2. Ja kiitos paljon ♥ Haleja takaisin !

   Poista
 3. Tuli vasta jälkeenpäin mieleen, että musta on edelleen hienoa kuinka rohkea olet kirjoittamaan näinkin intiimejä asioita kaikkien nähtäville. :) Ja + oot aivan älyttömän inspiroiva ihminen, kaikilta osin!
  - Samainen tyttö tampereelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tällaisia asioita sattuu eikä näitä tarvitse hävetä, koska näissä ei ole yksinkertaisesti mitään hävettävää ! :) Ja gynekologia, se on jok'ikiselle naiselle tuttu aihe ja se on niin normaalia kuin kesäinen auringonpaiste. Kiitos paljon ihanasta kommentista :') ♥ !

   Poista
 4. Ääää voi perse ;____; Koita pärjäillä muru <3 ! Miss you so much :<

  VastaaPoista
 5. Mulla ollu parikin kystaa eli hyvalaatuista kasvainta munasarjoissa ja tosi kovia kipuja aiheuttavat :-(! Ei hoidettu mitenkaan, toinen ns puhkes itsestaan ja kylla sattu! Jos se kyseesssa ni kannattaa vaatia leikkaamaan veke , puhkeeminen on ihan kamalaa ja vaarallistakin. Tsemit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no :c Kuulostaa kyllä aivan käsittämättömän inhottavalta ! ,_, Ja juu, omatkin kipuni ovat kyllä jotain niin inhottavaa, että kyllä minä leikkauttaisin mieluusti kipujen, sekä myös muiden oireiden aiheuttajan pois, jos se mahdollista on !

   Poista