• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 30. huhtikuuta 2015

Life goes On, and On, and On.

• Hello, My sweet little Bats ♥ !

○ Huih, johan on taas kulunut aikaa viimeisestä päivityksestä,
mutta mitäpä sitä postaamaan, jos ei ole mitään mistä postata ? 


- - -  - - -

Syntymäpäiväni olivat tiistaina 28.4, ja vietin sen Sijaisäitini luona. Eris 22v ! Minulla oli todella kiva päivä, vaikka mitään erikoista emme tehneetkään tai ei tapahtunutkaan. Ajattelinkin, että voisin kuitenkin kirjoittaa erillisen ja hieman pidemmän postauksen tästä päivästä, niin ihana se nimittäin oli ♥ ! Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän olen halunnut viettää aikaa Sijaisäitini, sisaruksieni ja muun perheeni kanssa. Mutta sehän kuuluu osaksi aikuistumista. On ihanaa olla nykyisin niin hyvissä väleissä ja läheisissä tekemisissä Sijaisäitini kanssa. Tämä tekee minut todella iloiseksi. Niin se elämä muuttuu. Tällä kertaa onneksi parempaan suuntaan !

Blogger's Inspiration Day oli jälleen ajankohtainen lauantaina 25.4, mutta en kuitenkaan ala siitä tekemää mitään erikoisempaa postausta. Kuviakaan en ottanut koko päivänä yhtäkään, vaikka ensin suunnittelinkin tekeväni tästä päivästä My Day -videon. Mutta keskityinkin sitten mielummin itse tapahtumaan ja seuraan. Päivä olikin oikein onnistunut ! Kiitänkin vielä koko seuruettamme ♥; Pietu (Pyörremyrsky pääni sisällä), Lita (Bitchblog), John (Axriol Reloaded), Saija (Frillycakes), Marjut (Mustetahroja), Katja (Milky Oolong) ja Jesmiina (Helmikuun kakara).

Lähitulevaisuudessa on luvassa postaus, jossa sisältää hieman tuotetestausta, johon osallistuin Blogger's Inspiration Day'ssa ! En ole koskaan aiemmin tehnyt mitään tällaisia postauksia, mutta tällä kertaa BID'ssä oli niin hyviä yhteistyökumppaneita mukana että nyt on yksinkertaisesti pakko ( jos sitä vaikka voittaisikin jotain ) ! Kyseessä on siis RFSU'n tuotteita ja niiden esittelyä.

- - -  - - -


- - -  - - -


- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your nightmares •


2 kommenttia:

  1. Eikä apua, ootko vasta 22 ? O.o jotenkin oon aina luullut että olisit paljon vanhemi :) mutta onnittelut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, awskis :D Juu, 22. Minulle kyllä sanotaan usein että näytän ja vaikutan vanhemmalta .. Kiitos ♥ !

      Poista