• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Tuotetestaus; RSFU & Carmex.

• Hello, My sweet little Bats ♥ !

  & 

 Vierailin RFSU:n esittelypisteellä Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumassa 
ja sitemmin sain kutsun osallistua Indiedaysin ja RFSU:n, sekä Carmexin blogikampanjaan. 

- - -  - - -

• 
Sense Me - 3 in 1 Caring Massage Glide
 Linkistä pääset lukemaan tarkempia tietoja tuotteesta.


Tämä tuote oli minulle ( sekä avomiehelleni ) jo ennestään hyvinkin tuttu. Ja pidämme tästä molemmat todella, todella paljon ! Aivan ihana geeli, jota meiltä löytyy kotoamme aina. Tämä on oivallinen tuote varsinkin romanttiseen ja seksuaalisesti latautuneeseen hierontaan niin intiimialueelle kuin myös muille kehon alueille. Geeli on riittoisaa, eikä tahmaa kuten jotkut hierontaan tarkoitetut öljyt / geelit, ja lisäksi tuoksuu aivan käsittämättömän hyvältä ! Niin, ja toimiihan tämä hyvin myös liukuvoiteena. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille ♥ !

Linkistä pääset lukemaan tarkempia tietoja tuotteesta.


Muutaman kerran tuotetta käytettyäni voin todeta vain että toimii, todellakin toimii. Läpikuultavuus sekä vaahtoamattomuus ovat todella iso plussa, sillä vaahtoavan tuotteen käyttäminen karvojen ajelun "helpottamiseksi" on aivan kamalaa touhua ! Aiemmin olen käyttänyt hiusten hoitoainetta apuna, mutta onneksi sain nyt kokea oikeasti sheivaukseen tarkoitetun tuotteen. Kuten luvataan, niin tuote tosiaan on miedon tuoksuinen ja myöskin hellävarainen iholle. Ei tahmaa, ja on kaikinpuolin mukava käyttää niin intiimialueen karvanpoistoon kuin myös säärien ja muiden alueiden ajeluun. Todella hyvä tuote. Helpottaa ajelua huomattavasti, antamalla iholle luistoa ja pehmeyttä ! Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille ♥ !

Linkistä pääset lukemaan tarkempia tietoja tuotteesta.


Ennen varsinkin intiimialuueni ja kainaloni ovat kutianeet karvojen ajon jälkeen. Nyt kun olen käyttänyt tuotetta muutaman kerran, voin tyytyväisenä todeta, että se on vienyt ajon jälkeisen kutinan pois lähes kokonaan ! Oikein mukava käyttää, on lähes täysin hajuton eikä tahmaa, ja totta tosiaan auttaa ihoa palautumaan. Antaa iholle oikein miellyttävän viileän tunteen ja jättää ihon myös mukavan pehmeäksi. Jos sinulla on haavoja alueella johon olet tuotetta käyttämässä, niin kannattaa olla varovainen, sillä tuote saattaa hieman kirvellä. Muuten oikein hyvä ja auttava tuote !

• Private Area - Hair Helper
Linkistä pääset lukemaan tarkempia tietoja tuotteesta.


En ole koskaan ennen käyttänyt tällaista tuotetta, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen voin sanoa, että vaikuttaa kyllä toimivan ! Sisäänpäin kasvaneet karvat ovat totta tosiaan vähentyneet. Erittäin helpottavaa tietää, että tällainen tuote tosiaan toimii. Tätä on myöskin oikein miellyttävää käyttää. Tuote tuntuu mukavalta iholla, on lähes täysin hajuton eikä tahmaa. Jos sinulla on haavoja alueella johon olet tuotetta käyttämässä, niin kannattaa olla varovainen, sillä tuote saattaa hieman kirvellä. Muuten oikein hyvä ja auttava tuote !

Linkistä pääset lukemaan tarkempia tietoja tuotteesta.


Olen kova käyttämään huulirasvaa, ja ihastuin tähän tuotteeseen heti ensimmäisellä kokeilukerralla ! Varsinkin viilentävä vaikutus oli positiivinen yllätys, samoin kuin raikas eukalyptuksen tuoksu. Ja kuten luvataan, niin rasva on riittoisaa ja kosteutus kestää pitkään. Myöskin huulirasvan mauttomuus on ehdotonta plussaa, kun silloin ei tule livottua huulia maun perässä. Ainoan miinus tässä tuotteessa on se, että sitä joutuu laittamaan sormella. Jos rasva olisi puikossa, tuote hipoisi täydellisyyttä. Onneksi tällainen on myös saatavissa ! Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille ♥ !

- - -  - - -

Ps. Lisää tietoa RFSU:n tuotteista voit käydä katsomassa täällä:
http://www.rfsu.se/fi/Suomi/Produkter/

Käy fiilistelemässä Sense me -tuotesarjan hellimistuotteita täällä:
https://www.youtube.com/watch?v=XfZ7ng0GAl8

- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your nightmares •


6 kommenttia:

 1. Pisteet erilaisesta tai ainakin aiemmasta sisällöstä jotakuinkin poikkeavasta materiaalista, mutta pakko kritisoida hiukan ulosantia. Hehkutat tuotteita monotoniseen, joskin silti ylipirteään sävyyn, joka ei ainakaan omaan korvaani kuulosta yhtään itseltäsi tai siltä miltä useimmissa postauksissasi kuulostat :/ Jäi jotenkin halpa maku suuhun tästä tuotetestauksestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou, kurja kuulla :/ Pyrin kyllä kertomaan tuotteista niin kuin niistä todella ajattelen.

   Poista
 2. Kiva postaus, käympä kaupassa kattelees jospa jäis itsellekin käteen. :)
  Ja näin yleisesti; tykkään sun blogista muutenkin, luen jokaisen postauksen varmasti läpi. En koskaan kommentoi, mutta itsekseni iltaisin lukiessa nyökyttelen päätäni kun on itsellä niin paljon samoja fiiliksiä ja ajatuksia. Arvostan tätä, kiitos ♥
  Ja vielä, ootko koskaan harkinnut tai halunnut maskeeraajaksi, tai muuten joksikin makeup artistiksi? (en tiedä mikä on oikea ammattinimike..) Lahjoja ja taitoa näyttäis olevan.
  Mitä aiot tulevaisuudelta ylipäätään? Ja mitä Sulle kuuluu, mikä fiilis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ ! Tällaiset piristävät päivää aina :)

   Tykkään kyllä kovasti meikkaamisesta ja erilaisten asioiden kokeilusta sen suhteen, mutta en kyllä ole ajatellut tuota meikkiartistiksi ryhtymistä :o Kiitos paljon, tuntuu kivalta saada kehuja meikeistä ♥ !

   + Kuulumispostaus on tuloillaan ! :)

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoinen postaus ja luotan sun sanaan testausten suhteen, sillä olihan sun aiemmin testaama ja suosittelema punainen hiusvärikin aivan loistava! :) Tuossa postauksessa oli pari itelle vierasta juttua joten täytyy innolla alkaa testailemaan, kiitos vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi tällaisessa postauksessa valehdella :) Kyllä minä tahdon kertoa täyden totuuden aina, oli se positiivinen tai negatiivinen. Ja olkaathyvät ♥ !

   Poista