• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Blogin uusi alku.

• Hello, My sweet little Bats ♥ !

- - -  - - -

Olen jo vähän aikaa pohtinut Blogini tulevaisuutta, ja olen viimeinkin tehnyt päätöksen sen suhteen. Blogini tulee tästä eteenpäin painottumaan ulkonäöllisiin asioihin ja tietysti omaan tyyliini. Elämäni on jo pidemmän aikaa voinut paremmin ja paremmin, eivätkä mielenterveysongelmat ja muut vastaavat asiat hallitse elämääni niin kuin ennen. En siis tarvitse Blogiani enää siihen, että purkaisin tänne tuntemuksiani ja ajatuksiani niiden suhteen. Blogini tuleekin kohtaamaan suuren muutoksen seuraavien päivien aikana, mutta koen tämän olevan oikea päätös. Pahoittelen tätä päätöstä kaikille niille, jotka ovat seuranneet Blogiani edellämainittujen asioiden vuoksi. Enää minulla ei ole tarvetta Blogille, jollainen se oli ennen. Toivottavasti kuitenkin päätätte jäädä seuraamaan, mutta ymmärrän tietysti täysin jos poistutte lukijoiden joukosta. Nyt aloitan Blogin ulkoasun päivittämisen ja entisten postauksien muokkaamisen. 

- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your nightmares •


13 kommenttia:

 1. Olet varmasti ollut suuri vertaistuki monelle (esim. itselleni). Kiitokset siitä! Elämä menee eteenpäin niin onhan se luonnollista että blogikin muuttuu siinä sivussa.
  Mielenkiinnolla odotan mitä uusi blogi tulee sisältämään. :)
  Aiotko muuten poistaa kaikki vanhat postaukset? Jos teet niin niin toivottavasti moni kommentoisi tänne jos pitää samantyylistä blogia joka on samantyylinen blogi mitä sinulla on nyt ollut. Itse ainakin tykkäisin meinaan siitä että löytäisi uusia samanlaisia blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio poistaa kaikkia vanhoja postauksia, joitain muutamia tiettyjä vain :) Ihana kuulla, että olen ollut vertaistukena blogini kanssa ♥

   Poista
  2. + Toivottavasti uusia samankaltaisia blogeja löytyy ! :)

   Poista
 2. Miksi suotta ihmiset siitä vetää hernettä nekkuun. jos blogisi muuttuu koska parempihan se on, että elämäsi on alkanut mennä raitailleen ja voit nyt hyvin :) Jokainen kun on vapaa kirjoittamaan juuri sellaista blogia kun haluaa tai olla kirjoittamatta.
  - Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, jotkut vaan eivät välttämättä ole jatkossa enää kiinnostuneita blogistani sen muutoksen takia .. :) Mutta eiköhän se ole kaikkien mielestä hyvä, että asiat menevät parempaan suuntaan !

   Poista
 3. Miksi muokata menneisyyttä? Mitä sinä sillä saavutat, että muokkaat pois menneisyytesi jonka olet kokenut? Niin, kannattaa miettiä tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistan vain joitain tiettyjä postauksia, kuten esim. niitä aivan tolkuttoman vanhoja, jotka liittyivät itsetuhoisuuteen. Haluan pitää menneisyyden läsnä, jotta muistan millaista joskus on ollut :)

   Poista
 4. Pakko sanoo et oon ihan älyttömän ilonen ja ylpee siun puolesta, et oot onnistunu selättämään sen pahimman ja voit nyt paremmin! :) Jään seurailemaan.
  Lämmin halaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla ♥ Kiitos todella paljon, xoxo !

   Poista
 5. Sulla on muuten väärä Instagram linkki noissa sun postauksen lopussa olevissa linkeis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut huomannutkaan ! Kiitos, linkki korjattu :)

   Poista
 6. Tulen seuraamaan puuhiasi myös jatkossa, sen on varma. Olet ollu,ja olet yhä isona esikuvana sille kuinka asiat voi jonain päivänä hieman paremmin ja että itse voi kaikinpuolin hyvin. Antaa itsellekkin toivoa paremmasta, suuri kiitos siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihanan upeista sanoistasi ;_;' ♥ Olen otettu !

   Poista