• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Snake Tattoo.

• Hello, My sweet little Bats ♥ !

- - -  - - -


- - -  - - -

Siitä lähtien kun sain rakkaan, ihka ensimmäisen lemmikkini, Kuningaspytonin nimeltään Kratos, olen halunnut ottaa tästä ihanuudesta tautoinnin. Monen monta vuotta olen intensiivisesti miettinyt ja pohtinut millaisen tahtoisin tämän tautoinnin olevan. Mihin sen ottaisin ja minkä kokoisena ? Se on kuitenkin täysin varmaa, että kuva tulee olemaan realistinen. Kuin Kratos todella olisi ihollani .. ♥ Kaikista eniten minua miellyttäisi kuva, jossa Kratos olisi kiertynyt reiteni ympärille niin, että hännänpää olisi n. polven kohdalla ja pää asettuisi lantion alueelle. Aikalailla samoin, kuin alapuolella olevassa toisessa, ja toisiksi viimeisessä kuvassa. Tietenkin sillä erolla, että kuva olisi yhtä aidon näköinen kuin ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa. 

Olen aiemminkin kirjoittanut tästä aiheesta Blogiini; "Sijaisäitini opetti minulle jo minun ollessa vielä teini, että mieti monta vuotta, pitkään ja hartaasti tatuoinnin ottamista. Vasta sitten, kun kuva on pysynyt vuodet muuttumattomana mielessäsi ja edelleen haluat kuvan kehoosi, vasta sitten voit alkaa harkitsemaan ja suunnittelemaan sen ottamista. Ja tässä neuvossa olen pitäytynyt. Muitakin tatutointi suunnitelmia minulla on ollut, mutta vain tämä näin pitkään ja näin muuttumattomana ja selkeänä." Minullahan ei ole lainkaan tatuointeja, joten jännitän sen hankkimista. Tietenkin. Ja koska en ole perehtynyt asiaan, niin osaisitteko te sanoa omalla kokemuksella, kuka tatuoija tekisi ei vain hyviä, vaan loistavia muotokuvia ? 

- - -  - - -


- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your nightmares •

○ Ps. Every Pics 'r from Pinterest.


13 kommenttia:

 1. Kajaste art Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tsekkaamassa, ja totta tosiaan tekevät upeita muotokuvia ! Kiitos paljon vinkistä :)

   Poista
  2. Kajasteen Torsten on mahtava tyyppi, suosittelen lämpimästi :D

   Poista
 2. Mun mielestä olis järkevämpää että se pääkin olisi ''näkyvällä'' paikalla, niin siitä oikeasti näkee että se on käärme, niinkuin tuossa ekassa kuvassa :D Mutta toki teet niinkuin itse parhaaksi katsot ja kuulostaa hyvältä tuokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiki kiva, että jos olisin esim. ilman paitaa, niin käärmeen pää tulisi ns. housuista ja asettuisi sitten lantiolle / vatsalle :) Katsoo nyt mitä päätän ottaa !

   Poista
 3. Aivan mahtava kuvaidea! Itsellänikin on lemmikkikäärme ollut nuoresta asti haaveena, mutta se sitten romuttui äidin käärmefobiaan ja tilalle tulikin koira. Ehkä vielä joku päivä. Mun mielestä toi reidestä ylös lantion kohdalle on kyllä älyttömän siisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Tässä olisi kyllä totta tosiaan asennetta !

   Poista
 4. Käärmeet <3
  Just ihastelin korkeasaaressa kauniita käärmeitä ^___^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 5. Helsink Tattoon Schwarz tekee ainakin omaa silmää miellyttäviä, upeita muotokuvia!

  VastaaPoista
 6. Pakko näin tatuoituna etenkin ensikertalaista varoittaa, että jos meinasit jalan ympäri reisien kohdilta ottaa kuvaa niin..... Se on todella arka paikka korkealle kipukynnyksellekkin. Tarkemmin sanottuna sisäreisi ja takareisi. Suosittelen pintapuudutetta :)

  VastaaPoista
 7. Kipu on kovin yksilöllistä. Itselläni on kummatkin reidet tatuoitu ja kipu niissä oli todella minimaalista. Kipeimmät kohtani ovat olleen niska ja rintakehä.
  Jos todella realistista haluat, suosittelen erittäin lämpimästi J.P Wikmania, joka on tehnyt koirani muotokuvan!

  VastaaPoista
 8. Yhdyn edelliseen, kipu on tosi yksilöllistä jokaisella.. Itsellä rinnan tikkaus ei tuottanut lähestulkoon minkäänlaista tuskaa, jopa nilkka/pohkeen alue enemmin :) Ja jokainen (minun mielestä ainakin) ottaa tatuoinnin itseään, ei muita varten. Joten miksi turhaan ottaa se kärmes johonkin ns. näkyvään paikkaan, jos itseä miellyttää vaikka juuri tämä kyseinen reideltä lantiolle sijainti :)

  VastaaPoista
 9. Tony Raita Lahdessa Otherside Tattoossa tekee loistavia muotokuvia, kannattaa tsekata Tonyn instagram-tili (@tonyraita) :)

  VastaaPoista