• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Questions about my Style ~

• Hello, My sweet little Bats ♥ !

Nyt luvassa vastauksia teidän lähettämiinne 
kysymyksiin, liittyen ulkonäkööni ja tyyliini.


- - -  - - -

Kuinka usein jaksat laittautua täyteen tällinkiin ? 
- Aiemmin paljon, paaaljon harvemmin kuin nykyään .. Ehkä n. pari kertaa kuukaudessa. Viimeisen vuoden ajan olen ollut aika todella laiska laittautuja. Mutta nyt kun koulu on alkanut, laittaudun täyteen tällinkiin ennen jok'ikistä koulupäivää. Nautin laittautumisesta, mutta vapaapäivinäni olen kuitenkin mielummin meikittömänä ja pukeutuneena rentoihin vaatteisiin. Harvemmin jaksan / viitsin enää laittautua kunnolla ihan vain omaksi ilokseni, vaikka siitä pidänkin.

Onko sinulla lempivaatekauppaa tai lempivaatemerkkiä ? 
- Ööh. Ööh. Ööh. Ei. Kai ? En minä tiedä. Tottahan toki minä kuolaan aina Morticiaan tai muuhun vastaavaan liikkeeseen mennessäni kaikkia niitä upeita vaatteita ja muita tuotteita, mutta siihen se sitten jääkin. Valitettavasti ( SAD FACE ). Ostan lähestulkoon kaikki vaatteeni kirpputoreilta ja / tai käytettyinä, sillä näin säästyy monen monen monia euroja.

Onko sulla ollu aikasemmin muita tyylejä kuin gootti ? 
- Olen elämäni aikana pukeutunut niin moniin tyyleihin, etten edes muista niitä kaikkia .. Aina Tomboysta Lolitaan ja Decoraan (uskokaa tai älkää). Voisi sanoa, että olen kokeillut melkeinpä kaikkea. Paitsi hippiä, sitä en sentään ole !

Kun sulla tuo tyyli vaihtuu monesti, 
niin mikä on sun oma lemppari tyyli ? 
- Vaikea kysymys, sillä en ole oikeastaan koskaan ollut vain tietynlaisen tyylin orja. Otan minun silmääni miellyttäviä vaikutteita erilaisista tyylisuuntauksista ja sisällytän ne sitten omaan pukeutumistyyliini. En muutenkaan lokeroi itseäni suoraan mihinkään tiettyyn tyyliin, sillä ei ole vain yhtä tyyliä mihin pukeutuisin, enkä pelkää rikkoa rajoja. Mutta .. Arh. En valitettavasti osaa sanoa mitään tiettyä tyyliä tai edes tietynlaistia vaatteita suosikikseni .. Pidän niin monenlaisista eri asioista pukeutumiseen ja muutenkin ulkonäköön liittyen ! No OK, tällähetkellä IN ovat PVC, latex ja nahka. That's it.

Rakastan yli kaiken sun tomboy / jätkätyyliäsi, 
niin oletko enää hirveästi pukeutunut tomboy tyyliin ? 
- Tomboy -tyyli ei ( valitettavasti ) ole enää pitkään aikaan tuntunut yhtään minun jutultani .. Sillä tavalla, että lähtisin siinä tyylissä esim. kouluun. Mutta kyllä sitä tyyliä tulee sillointällöin kokeiltua ollessani yksin kotona tai menossa kävelylle, mutta siihenpä se sitten jääkin. Voisihan sitä ihan huviksensa kokeilla tähän tyyliin panostamista taas pitkästä aikaa ..

Oletko suunnitellut ottavasi muita tatuointeja kuin kuvan
käämeestäsi ? Jos kyllä, niin minkälaisen / minkälaisia ? 
- Kyllä. Suunnitteilla on jo pidemmän aikaa ollut ottaa jonkinlainen muistotuointi liittyen itsemurhan tehneeseen parhaaseen ystävääni Jesseen. En kuitenkaan ( ainakaan  toistaiseksi ) paljasta suunnitelmiani. Pst; Snake Tattoo.

Oletko suunnitellut ottavasi lisää lävistyksiä ? Jos kyllä, niin mitä ? 
- Kyllä. Alapuolella olevat kuvat kertovat minkälaisia olisi mielessä ottaa !
• Ja kirsikkana kakun päällä; Jos / Kun menen kihloihin elämäni
ihmisen kanssa, aion ottaa lävistyksen vasempaan nimettömään.


Mitkä ovat kolme parasta asiaa liittyen tyyliisi / ulkonäköösi ? 
- 1. Yksinkertaisesti; Minulle sopivat todella monet erilaiset meikki-, hius-, ja pukeutumistyylit, ja hyödynnänkin tätä asiaa aina laittautuessani. 2. Minulla on toisessa hartiassani kolme vierekkäistä luomea. En tiedä miksi, mutta pidän niistä todella paljon, kun ne ovat niin kauniin symmetrisesti ns. jonossa / peräkkäin. 3. Rinnat. Anteeksi suorasanaisuuteni ( jos se siis jotakuta häiritsee tai järkyttää ), mutta kun ne nyt vain sattuvat olemaan omastamielestäni paras asia koko kehossani (.)(.) !

Mitkä ovat kolme huonointa asiaa liittyen tyyliisi / ulkonäköösi ?
- 1. Stressinäppylät. Raivostuttavaa, kun alan vähänkin stressaamaan jostain ( B O O M ! ), kasvoni täyttyvät samantien pienistä näppylöistä ja näin ollen näyttävät kuin perunapellolta. 2. Yksinkertaisesti; En pidä nenästäni. Se on .. Oudon muotoinen ja näköinen. 3. Endometrioosin aiheuttama turvotus. Tätä ei vain voi olla mainitsematta, sillä se vaikuttaa niin voimakkaasti pukeutumiseeni. Kiusallinen ja epämiellyttävä vaiva, jolle en voi tehdä yksinkertaisesti mitään. Tämä saa minut näyttämään siltä, kuin olisin raskaana ja / tai lihavempi kuin todellisuudessa olen. Enkä näin ollen pysty pitämään kaikkia vaatteitani joita haluaisin pitää, jotkut eivät enää edes mahdu päälleeni enää ! Kiitos endo, kiitos niin v*tusti. Onneksi lähitulevaisuudessa tehtävä leikkaus tulee helpottamaan olotilaani ja voin jälleen näyttää samalta kuin aiemmin.

- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your nightmares •


22 kommenttia:

 1. Et lokeroi itseäs mihinkään mut väität olevas gootti?
  Tää sun päivitys oli niin turha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kaikkia, myös goottityylejä on useita. Enkä lokeroi itseäni niistä mihinkään, vaan yleisesti ottaen kuvailen tyyliäni Alternative Gootiksi. That's it. Eikä kaikkia voi miellyttää.

   Poista
 2. Ja mitähän hienoa sun rinnoissas on? En kyllä voi olla samaa mietltä. Jotenkin hävettää kattoa sua koulussa, kun näytät ihan katuhuoralta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitsekaan olla. Voisit tulla nykäisemään hihasta ja sanomaan näitä asioita minulle face to face, jos minua koulussa kerran useammin näet ;)

   Poista
  2. Äääh, kyllä on jollain taa pokkaa tulla anonyyminä selittelemään tollasta, mua alko hävettää niin ton puolesta :D

   Poista
 3. Tää on kyllä aina yhtä huvittavaa, jos sanoo pitävänsä ITSE omista rinnoistaan niin heti tullaan vinkumaan asiasta. Miks nainen ei sais olla sujut omien rintojensa kanssa? Ihme tabu tääkin asia. Kaikista paras osuus tossa kommentissa oli kyllä toi kohta, että tätä arvon anonyymia hävettää kattoa sua koulussa. Miks vitussa sitten pitää asiasta kitistä täällä sun blogissa ja vieläpä anonyymina? Eikö pikkunen uskalla tulla kasvotusten sanomaan asiasta? Sitä paitsi, kysyikös Oona sun turhaa mielipidettäsi?

  No joo, mä taasen vaan arvostan sun suorasanaisuutta ja sitä miten oot tyytyväinen rintoihis! Ja tsemppiä muuten sinne kouluun! Oot upea ja vahva nainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuri kiitos ♥ ! On kyllä ihana tunne, kun elämä on viimeinkin jälleen takaisin raiteillaan .. :)

   Arvasin kyllä että tästä(KIN) tulee jotain turhaa kitinää, mutta minkäs teet, siinähän kitisevät :) Saisivat tosiaan kaikki näitä tämänkaltaisia kommentteja lähettävät tulla oikeasti face to face tai edes omalla nimellään kertomaan mielipiteensä. Eivätkä hihittelisi anonyymiyden taka. Lapsellista, kuten olen monen monta kertaa sanonut, mutta ei näytä menevän jakeluun .. :D No, onneksi se ei ole minulta pois, kun eivät tällaiset kommentit minua kosketa tai hetkauta, vain huvittavat ja naurattavat. Suurin osa, tai oikeastaan lähes kaikki asiattomat, vittuilevat ja mieleni pahoittamiseksi tarkoitetut kommentit joutavat samantien poistetuiksi :)

   Poista
 4. Miten sulla on lähtenyt elämä sinkkuna rullaamaan eron jälkeen? Miten oot pärjäillyt? Toivottavasti saat nyt käytyä koulusi loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvin minulla on mennyt, kiitos kysymästä ! :) Ja kun voin nyt monenkertaisesti paremmin kuin esim. 2 vuotta sitten, niin kyllä tämä koulukin tulee nyt käytyä loppuun asti ! ;)

   Poista
 5. Aiheeseen liittymättömänä mua kiinnostais tietää miten noinkin rakastavasta suhteesta erotaan, kun itsellä vähän sama tilanne? Millaset välit teillä on nyt? :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ummm .. No siis meidän eroommehan oli oikein selkeä syy eikä minulla ollut enää muuta mahdollisuutta :/ Välimme ovat kuitenkin oikein hyvät :)

   Poista
  2. Mitä tapahtui :0

   Poista
  3. En viitsi alkaa tällaisia asioita kertomaan julkisesti .. :/

   Poista
  4. Jotenkin tulee huono fiilis sun puolesta, näitä kommentteja lukiessa... Luulisi ihmisten ymmärtävän, että johonkin se raja on vedettävä.Vaikka kirjoitatkin elämästäsi todella avoimesti täällä blogissa, ei se tarkoita että sinulla olisi velvollisuus kertoa ihan kaikki ja vastata jokaiseen esim.parisuhteen päättymistä koskevaan kysymykseen. Ihmiset ovat luonnollisesti uteliaita, mutta mikäli omaa minkäänlaista henk.koht kokemusta suhteen päättymisestä, pitäisi ymmärtää, kuinka rankka kokemus se voi olla. Samaan kategoriaan voisi lisätä nämä "oot läski ruma etc."- kommentit. Aivan naurettavaa skeidaa, sokeakin näkee että olet kaunis, sopusuhtainen nainen!

   Tulipa kaamea tilitys, välillä vaan pistää vihaksi sun puolesta nää anonyymit paskanjauhajat. Mutta kuten tiedät itsekin, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos tollaset :)
   Anyway tsemppiä koulunkäyntiin ja muutenkin! Olet vahva ja upea yksilö.
   -Samanmielinen tyttönen

   Poista
 6. Anteeksi jo etukäteen, jos et halua kertoa, mutta mistä erosta aiemmat anonyymit oikein puhuvat? o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis siitä että erosin poikaystävästäni jo jonkin aikaa sitten.

   Poista
 7. Oon nähny sun rinnat ja ne on kyllä todella kauniit :) Vaihtaisin kyllä omani

  VastaaPoista
 8. Sori jos kommpaaan uudelleen, mutta et kertonu edellisesstä postauksesta, että mitä kouluu käyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juu, vastasin vain että samassa missä aiemmin. Mutta siis Keudan ammattiopistossa Nurmijärvellä, olen siis tuleva media-assistentti :)

   Poista
 9. Sulla on aika mahtava kirjoitusvirhe bannerissasi.

  VastaaPoista