• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 4. syyskuuta 2015

My Day in 1 Video.

• Hello, My sweet little Bats ♥ !

○ Kuten edellisessä postauksessa lupasin; V I D E O T A  pukkaa !
Nyt siis luvassa " Päiväni Videolla " postaus, toivottavasti pidätte ~

- - -  - - -


Niin, ja voittehan te alkaa seuraamaan minua 
myös suoraan Youtuben ( ← K L I K ) kautta !

- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your Nightmares •


20 kommenttia:

 1. Anteeksi jos olen utelias, mutta blogiasi pitkään seuranneena tuli mieleen että eikös tämä mies ole sama jonka kanssa olet muutama vuosi sitten seurustellut :) ? Joskus sitä vain löytää uudestaan kipinän. Onnea teille. Toivottavasti suhde kestää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanoin, jotkut vanhemmat seuraajat saattavat tunnistaa. Ja sinä tunnistit ! Kyllä, kyseessä on sama mies :) Totta tosiaan parin vuoden erossa olon jälkeen kipinä syttyi uudestaan. En ala sen pidemmin näitä kaikkia kiemuroita ja koukeroita selittämään, mutta kuitenkin. Suuret kiitokset ♥ Ihana saada tällaisia tsemppauksia !

   Poista
 2. Minäkin muistan Miikan :D Onnea ^_^

  Pikkuviljikset on kyllä maailman söpöimpiä kun ne ruokailee, varsinkin justiinsa kun ne kiemurtelee sitä hiirtä läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khihii, kiitos ! ♥

   Oli kyllä aika veikeän näköinen ruokailu ! Kratoksen (Kuningaspytonini) ruokailu on lähestulkoon tylsää seurattavaa verrattuna tähän .. :D

   Poista
  2. Kratos on kanssa ihana :3 Mä oon harkinnu omaa pytikkaa, mut nuo kolme pulkannarua täyttää kämpän hyvin tehokkaasti :D

   Poista
  3. Kratos kiittää ♥ Onneksi (?) loppupeleissä Kunkku ja Viljis vievät samanverran tilaa, jos siis terraariosta puhutaan :)

   Poista
 3. Mäkin jäin miettimään että eikös tämä Miika ole jo vanha tuttu! Ja niinhän edellisistä kommenteista selvisikin!:)
  Kaikkea hyvää teille!<3 Ihanaa että löysitte toisenne uudelleen!
  Ja kivoja nämä päiväni videolla postaukset,näitä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain ! Kiitoksia paljon ♥

   Olisi kyllä tarkoitus panostaa jatkossa videoihin enemmän, kun se tuntuu luontevammalta kuin "pelkkä" kirjoittaminen .. :)

   Poista
 4. Oivoi kun on pieni viljis vauvva! :3 Oma 'Vauva' (2V.)tä pidin viellä pienenä, mut herran lettas sentään! Ja mun seniori Fabio (5V.) on valtava tohon verrattuna :ooo Mut se onkin aikuinen :D n. 110cm ja painaa 800g 8) Ai että tulee käärmekuume ku kattelee tommosta vaavaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh My .. 2v Viljishän on valtava verrattuna 2kk ikäiseen ! :D Tämä on kyllä niin symppiksen näköinen kaveri, ei voi kuin tuijottaa ilmeellä ♥_♥

   Poista
 5. Ei kyllä uskois ton bannerin perusteella, että opiskelet media-assariksi. Kamalaa sotkua ja liikaa elementtejä.

  VastaaPoista
 6. Aivan yli ihana video! Ja mikä parasta, teit mun mielestä sen omalla tyylillä. Et koko ajan kuvannu, vaan teit hyvin oman päiväsi pätkissä, kun jotkut bloggaajat kuvaa koko ajan sen päivän... Sen takia tää oli mielenkiintoinen! Love it!
  Ja mie en vieläkään ymmärrä, miten hyvä ihminen jaksat laittauta joka päivä niin upeesti... <3
  Toivotan onnea Herra M kanssa, ei sitä koskaan tiedä minne elämä vie :)
  Tuo Mannerheim vei kyllä sydämmeni täysin! Vielä ihanan albiino väristys, joka tekee jotenkin siitä vielä sulosemman :3
  Odotan jo innolla millon teet uuden postauksen ^^ Voimia ja halit täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos ! En ole aikoihin kuvannut joten tein tämänkin videon niin miten parhaalta tuntui, kiva että se miellytti :) Näitä on tulossa pian paljon lisää ! Olen jostain syystä aivan hurahtanut videoiden tekemiseen viime päivinä ..

   Halaus takaisin ♥ Mannerheim ja M kiittävät ja kumartavat c(:

   Poista
 7. Tykkään ihan hirveesti hopeiden korujen/asusteiden ja mustien vaatteiden yhdistelmästä, se on jotenkin tyylikäs ja korea. Oli myös kaunis meikki :) - T

  VastaaPoista
 8. Moi, toivottavasti näät tän kommentin ajoissa! Teen lukion äikässä vaikuttavaa puhetta aiheesta "mielenterveyshäiriöiden stigma" tms :D haluaisin haastatella sua muutamasta asiasta, että saisin puheeseen hyvän näkökulman. Onnistuisko? Tietysti mainitsisin sut nimettömänä tms. Mut oon saanu sen kuvan et oot ihan avoin niist asioista, ainakin sun blogissa oli joskus palkki mis oli sun diagnoosit. Haluaksä puhua näistä asioista enää blogin puolella? Jos, ni haluaisin kysyä paria asiaa.

  1. Miten oot kokenu et ihmiset suhtautuu suhun kun ne kuulee sun diagnooseista?
  2. Ootko kokenu syrjintää niiden takia?
  +mitä muuta tahansa, ainaki ite muistan sun blogia lukeneena et monet olis kommentoinu anona, että mikset vaan tee itsemurhaa, jos tuntuu noin pahalta. Jos se on totta, miten koit sen?

  Kiitos hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aurora !

   Laittaisitko minulle vaikka Facebookissa tai sähköpostitse viestiä asian tiimoilta ? facebookista minut löytää nimellä Eris Von Sin, ja sähköpostini on aaltonen.oona@hotmail.com. Ja siis; Tottahan toki tämä onnistuu ! :)

   Poista
 9. Olisi ihana nähdä mille rastat näyttää sivusiilin kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoituksenani on pian tehdä video / videoita missä laitan hiukseni ja näihin sisältyy myös rastalisäkkeen laitto ! ;)

   Poista