• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 1. syyskuuta 2015

♥ Perheenlisäys.

• Hello, My sweet little Bats ♥ !

- - -  - - -


Tämän upeuden löysimme kauppakeskus Jumbon Faunatar -liikkeestä, kun kävimme Herra M'n kanssa tiedustelemassa löytyisikö heiltä mahdollisesti myynnissä olevia käärmeitä. Kun viimeinen laatikko avattiin ja sisältö esiteltiin, olin minä täysin myyty. Ei ollut epäilystäkään, ettei tämä pieni vaaleanpunainen, kirkkaan punaisilla silmillä vaurustettu poikanen olisi vienyt sydäntäni mennessään heti ensi näkemästä. Haukoin henkeä ja hymy nousi kasvoilleni. Tiesin heti että hän se on; Perheemme uusin jäsen, vaikka M'n luokse tämä käärme muuttaisikin. Mutta onneksi myös M innostui tästä yksilöstä, ja poistuimme liikkeestä mukanamme kaikki terraarioon tarvittava, sekä pienessä muovilaatikossa Viljakäärme, joka sai lopulta nimekseen Mannerheim. Ja näin ei-enää-niin-pieni perheemme sai osakseen uuden, vielä pienen pienen jäsenen !

Kyseessä on siis tosiaan Viljakäärme, jonkari, Opal Motley / Striped het. Anery Hypo, on aika harvinainen (ja näinen ollen myös itse käärme on muutaman kympin kalliimpi kuin normaali värinen). Uros, joka on kuoriutunut vasta 11.7.2015, eli on aivan onnettoman kokoinen vielä. Mutta voi ei .. Kuinka käsittmättömän kaunis ja suloinen tämä yksilö onkaan ♥ !- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your Nightmares •

Ps.
Pahoittelen suuresti tätä Blogissani vallinnutta hiljaiseloa, mutta eiköhän 
tämä tästä taas pian muutu aktiivisemmaksi, kunhan saan koulussa tehtäväni
 tehtyä, työharjoittelun aloitettua ja muut vastaavat asiat hoidetuksi alta pois
 
Pohdin myös, että alkaisin tekemään useammin Videoita, ja ideoita niille olisi 
jo nyt vaikka muille jakaa ! Youtube - Kanavani alkaisi siis lähitulevaisuudessa
saamaan lisää sisältöä, ja sitä myöten videot löytäisisivät myös tänne, Blogiini.

+ Kyllä, Herra M on "Elämäni Mies". Tulen EHKÄ kertomaan asiasta täällä 
Blogini puolella jossain vaiheessa, kunhan sen aiheelliseksi koen. Enkä kaipaa 
negatiivisia ja v*ttuilevia kommentteja siitä, miten nopeasti minä "siirryin uuteen 
suhteeseen" eron jälkeen, tilanteesta kun ei kukaan tiedä mitään. Tottakai ihmisillä 
on asiasta erilaisia mielipiteitä, mutta ei aleta heti mollaamaan ja arvostelemaan, ja 
jätetään ne pään aukomiset sikseen ? Tilanne on monimutkainen, ja vain minun ja 
Herra M'n välinen, josta muilla ihmisillä ei ole pienintä harvainta aavistustakaan.


16 kommenttia:

 1. Mitä, mulla on mennyt nyt jotakin TODELLA pahasti ohitse kun en oo huomannut että oot eronnut. :o
  *menee nurkkaan häpeämään*

  En oikeen tykkää käärmeistä tai kai vähän vissiin pelkään niitä, mutta tämä kaveri on kyllä kieltämättä aika söpö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä turhaan mene nurkkaan ihanuus ^^' Päätin jossain vaiheessa että en enää kovinkaan intensiivisesti kerro Blogissani elämäni suurimmista kiemuroista, ja ero tuli puheeksi vain eräissä kommenteissä vähänaikaa sitten .. :)

   Tämä yksilö on kyllä aivan käsittmättömän lutuisen näköinen ♥ ! Vaikkakaan en ole koskaan Viljakäärmeistä pahemmin perustanut, kuten ei itseasiassa Herra M'kään, niin tämä vei sydämemme samantien !

   Poista
 2. Symppiksen näköinen killisilmä, nyt on kyllä niin söpöä settiä etten kestä ♥
  Ps. En ymmärrä miten kenenkään berberiä voi kutittaa niin hirveästi toisten suhdekuviot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälle killisilmälle ei voi kun lässyttää ja tuituitui .. ♥_♥ !

   Joitakuita näköjään kutittaa aivan helvetisti, tuli kuin tulikin pari "vitun huora" kommenttia, mutta kuten sanoin, tilanne ei todellakaan ole niin yksinkertainen kuin voisi olettaa .. Huoh, ihmiset. Vaikka kuinka sanoo että antakaa olla kun ette mistään mitään tiedä, niin silti ollaan niin perkeleen tietävinään. No, onneksi tämä ei ole minun ongelmani jos ihmiset ovat yksinkertaisesti idiootteja ! :)

   Poista
 3. Älä välitä dissaajista ja epäilijöistä! Nauti onnestasi, sinä tiedät tilanteen parhaiten. <3 Sun ja sun uuden kumppanin asiat ei kuulu kenellekään. Ja jos joku kokee, että ne kuuluu niille ni aika iso häviö sellaselta ihmiseltä. Mahtaa olla oma elämä tyhjää, jos muiden päätöksiä pitää arvostella. ;) - M Onnea myös uudesta luikerovauvasta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olen oppinut olemaan välittämättä ! :) Täytyy kyllä totta tosiaan olla aika kurja ja tyhjä elämä ja jos tällaiseen pystyy takertumaan niin miten nämä jotkut ovat tehneet .. Hah ! Asiat kun eivät ole niin yksinkertaisia miltä saattavat näyttää .. ;)

   M kiittää ja kumartaa ♥

   Poista
 4. Ahihi, awww *sydänsilmäemoji* En ole koskaan nähnyt tällaista väritystä käärmeellä! Hän on kyllä mahdottoman söppänä ! Vauvaonnittelut :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on todella miehekkäästi vaaleanpunainen :} Kiitoksia ♥ !

   Poista
 5. Rakkaus on ikuista mutta kohde vaan vaihtuu?

  Päälle kymmenen vuotta vanhempana en ymmärrä mitä netin tai ihan IRL-puolenkaan nyymeille kuuluu miten ja miksi suhteesi kariutuu tai uusi alkaa. Jokaisella on oikeus niihin valintoihinsa ja tapoihinsa toimia. Ja mikään taho ei pakota tätä blogia lukemaan, joten jos sinun parisuhdekuvioittesi lukeminen aiheuttaa tuollaista peppukipeyttä niin ehkä voisi olla...lukematta?

  Toisaalta taas blogia pitkään seuranneena en voi ummistaa silmiäni siltä että parisuhteesi näyttäisivät toistavan tiettyä kaavaa siinä että suhteet alkavat ja päättyvätä nopeasti ja jokainen uusi mies on aina se elämäsi rakkaus. Tietty jos haet suhteilta sitä alkuvaiheen kiihkoa ja toiseen tutustumisen jännitystä eikä ns. tylsä arki ole mitenkään tavoiteltava asia niin mikäs siinä sitten, mutta vaikutat sen verran fiksulta että jos nämä miehenvaihtokuviot eivät ole se mitä haluat niin pystyisit kyllä tekemään sen verran töitä että saisit pidettyä suhteen kasassa yli jonkunlaisten kriisienkin. Sinulla ja eksälläsi vaikutti olevan hyvä suhde ja olin yllättynyt että se näin blogin lukijan näkökulmasta loppui kuin seinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että olet kirjoittanut mielipiteesi näin asiallisesti. Näin asiallista kommenttia harvoin saa, kun on tottunut vain näihin huorittelu -kommentteihin.

   En kuitenkaan viitsisi alkaa avaamaan tätä asiaa sen enempää kuin olen sitä avannut. Ehkä joskus myöhemmin, kuten jo tekstissä totesin. Ja jos parisuhdekuvioni kutittavat jotakuta kuin hiivatulehdus, voisi totta tosiaan vain olla lukematta.
   Edelliseen parisuhteeseeni ja eroon liittyy niin paljon mutkia ja kuoppia matkassa että ihan hämmentää, mutta en ala niitä avaamaan lainkaan, sillä arvostan toisen ihmisen yksityisyyttä asian suhteen. Tiedän että nykyistä tilannetta kummastellaan suuresti, mutta sekään ei ole mikään yksinkertainen asia, valitettavasti (?) Mutta; Kriiseistä on selvitty, massiivisistakin, mutta joskus myös rajat tulevat vastaan, eikä suhde enää yksinkertaisesti toimi monista yrityksistä huolimatta.

   Poista
 6. Kommenttiin, jonka vahingossa poistin; Mitä helvettiä ? Vein muka jonkun toisen naisen miehen ? Krhm ? Kertoka ihmeessä lisää ! En ollutkaan tietoinen moisesta :D

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Eikö olekin ! Ihan käsittämätön luttana :3

   Poista
 8. Edellisen parisuhteesi päättyminen tuli ilmeisesti yllätyksenä minun lisäkseni monille muillekin. En kuitenkaan pidä kummallisena sitä, että olet jo löytänyt elämääsi uuden rakkauden - päinvastoin, onnittelen molempia ja toivotan teille kaikkea hyvää ja rohkeutta jatkaa yhdessä vaikeinakin aikoina. Aina puhutaan siitä, kuinka itseään ei voi pakottaa rakastamaan, mutta varsin usein unohdetaan se puoli, että omia tunteitaan on varsin hankala pidätellä. Ei ole olemassa määriteltyä aikaa, jonka jälkeen saa ryhtyä uuteen parisuhteeseen. Tämän vuoksi en pidä lainkaan ihmeellisenä sitä, jos joku rakastuu uudelleen nopeasti - etenkään jos edellinen suhde on sisältänyt vastoinkäymisiä tai "väljähtänyt" ennen eroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, ja paljon spekulointia tästä on tullutkin, lähinnä vain negatiivista, mutta eipä tuollaisesta tarvitse välittää kun tiedän / tiedämme itse mistä on kysymys ja miksi kaikki on tapahtunut :) Mutta kyllä, sen voin sanoa että sinä osuit oikeaan ! En ala tämän enempää tätä avaamaan, sillä ei ole minun asiani puhua Jeren yksityisasioista täällä. Kiitämme Hra. M'n kanssa ♥

   Poista