• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

lauantai 3. lokakuuta 2015

How am I doin' ?

 • Hello, My sweet little Bats ♥ !

- -  - - -


○ Se on ainakin selvää, että Halloween on aivan nurkan takana, ja sitä
myöten kaupat lisäävät tuotteisiinsa kaikkea niin ihanan synkkää .. ♥ !

- - -  - - -

- Blogini on saanut uuden, astetta synkemmän ulkoasun jo vähän aikaa sitten, ja se tuntuukin nyt paljon enemmän omanlaiseltani. Niin, ja onhan muutama lukijakin kadonnut sen jälkeen kun ilmoitin Blogini olevan jatkossa LifeStyle tyylinen, eikä se näinollen sisältäisi enää asiaa mielenterveyshäiriöistäni tai muusta vastaavasta asiasta samoin kuin ennen. Vaikka mielenterveyshäiriöt ja muut ongelmat ovat edelleen osana elämääni, eivät ne ole sitä yhtä pahoin kuin ennen, enkä koe tarvitsevani avointa Blogia parantumiseni oheen. LifeStyle -Blogin pitäminen vain on niin paljon enemmän minun juttuni nykypäivänä ! Ja voi, miten paljon postauksia minulla onkaan luonnoksena tällä hetkellä ..

- Olen aivan käsittämättömän innostunut tekemään erilaisia videoita, joita julkaisen Youtubeen ja sitä kautta tänne Blogiinkin. Niin paljon ideoita. Niin paljon inspiraatiota. Vaikka yhden videon valmiiksi saamiseen saattaa mennäkin monta päivää ja monta tuntia, minä vain nautin niiden tekemisestä. Katsotaan, kuinka kauan tämä "villitys" taas kestää, vai onko se kenties tullut jäädäkseen .. ? Mitä mieltä te olette ? Onko teksti parempaa kuin video, vaiko toisinpäin ? Mutta se on varmaa, että aion pitää Blogini sellaisena, jossa on niin tekstiä kuin videotakin. Vaihteluhan virkistää !

- Olen ollut 2 kuukautta polttamatta savukkeita, kiitos sähkötupakan, *APLOODEJA*.  Kiitos tästä kuuluu kokonaan vain ja ainoastaan HraM'lle ♥. " Jos sä pystyt ton sähkötupakan avulla lopettamaan tupakan polton, niin mä sponsoroin koko homman ! " Näin minä tartuin M'n heittämään haasteeseen, ja tässä sitä nyt ollaan, 2 kuukautta ilman syöpäkääryleitä ! Erään lukijan pyynnöstä olen julkaisemassa lähitulevaisuudessa postauksen tästä käyttämästäni sähkötupakasta, ja sitä myöten tupakoinnin lopettamisen hyödyistä. Ja niitähän on ! Olen kyllä pirun ylpeä itsestäni, että pystyin lopettamaan tupakoinnin kertaheitolla 10 vuoten sauhuttelun jälkeen. Eikä tämä tehnyt edes tiukkaa !

- Parisuhde HraM'n kanssa voi todella hyvin ja olen onnellinen, niin helvetin onnellinen, että löysimme elämäni rakkauden kanssa toisemme jälleen. Olemme moneen otteeseen keskustelleet siitä, kuinka meidät on täydytty luoda toisillemme, kuinka tällä, eli meillä, on oltava jokin suurempi merkitys ja tarkoitus. Olemme moneen otteeseen keskustelleet siitä, kuinka monen vuoden kulumisesta ja kaikesta siitä mahdollisesta p*sk*sta huolimatta emme ole koskaan lakanneet ajattelematta toisiamme, eivätkä tunteemme toisiamme kohtaan koskaan kadonneet kokonaan. Vaikka olemme kokeneet yhdessä aikoinaan niin paljon pahaa ja vääryyttä että pahaa tekee, kaiken tapahtuneen jälkeen olemme varmoja siitä, että; This match was made in heaven. Emme anna minkään tulla väliimme enää ikinä, enää koskaan. Aika ei aikoinaan ollut meille oikea, mutta nyt .. Nyt se on täydellinen, täydellisen täydellinen .. ♥ !


- Koulu on alkanut ja etenee omaa (vaihtelevaa) tahtiaan. Jostain syystä koulu aiheuttikin minulle odottamatonta, mutta aivan käsittämätöntä stressiä, ahdistusta ja tuskaisuutta, ja sen ovat huomanneet myös opettajat. "Eris, sulla näyttää olevan nyt aika pahalaatuinen ahdistuspaniikki. Otetaan vähän takapakkia", totesi ryhmänohjaajani, kun purskahdin lohduttomaan itkuun hänen toimistossaan kertoessani kokemistani tuntemuksista ja ajatuksista. On äärimmäisen raivostuttavaa, kun en tiedä mistä tämä johtuu ja mitä pitäisi tehdä .. Vaikka opettajat ovat luvanneet auttaa ja olla tukenani, koulun loppuun saaminen tuntuu käsittämättömän hankalalta, lähestulkoon mahdottomalta. Luulin olevani jo siinä kunnossa, että pystyisin tähän helposti. Mutta ei. Kaikesta tästä takapakista ja ongelmista huolimatta tiedän, että minä pystyn tähän, vaikka sitten sen vaikeaimman kautta. Onneksi minun ei tarvitse pystyä tähän yksin, vaan saan paljon tukea ja apua monelta eri taholta, niin opettajilta kuin myös koulun terveydenhoitajalta ja psykologilta. Kyllä tämä tästä ajan kanssa, kuten aina kaikki. Enkä minä luovuta., sillä minä en ole luovuttaja.

- Muuten voin henkisesti oikein hyvin, jos tuota kouluun liittyvää ei lasketa, mutta fyysinen tilani reistailee sitten senkin puolesta .. Endometrioosi vaivaa edelleen samoin kuin aiemminkin, ja odottelen edelleen aikaa laparoskopiaan (vatsaontelon tähystysleikkaus). Olen todella, todella väsynyt, uupunut ja voimaton kaiken aikaa, aivan sama kuinka paljon tai kuinka vähän nukun, aivan sama kuinka paljon tai kuinka vähän kahvia juon. Turhauttavaa, kun koskaan ei jaksaisi mitään, kun energia on jatkuvasti nollalukemissa. Pahoinvointi on myös osa lähestulkoon jok'ikistä päivääni, kuten yleinen heikotus ja sillointällöin myös huimaus. Ja ei, en ole raskaana. Ja kyllä, minä syön. Hemoglobiiniarvoni ovat tosiaan hieman koholla, mutta olen pian menossa lisätesteihin sekä tapaamaan omalääkäriäni. Onneksi osaavaa apua on nopeasti saatavilla. Koulun terveydenhoitaja epäili ongelman olevan kilpirauhasissani, mutta katsotaan nyt ..

- Pieni perheemme lisä, Viljakäärmeemme nimeltään Mannerheim on kasvanut hurjaa vauhtia ja alkaa viimeinkin tottua meihin ja käsittelyyn. Ruoka maistuu todella hyvin, eikä stressistä ole tietoakaan. Kotiutuminen sujui siis kuin oppikirjan mukaan ! Hetken aikaa meillä oli kuitenkin jännät paikat, sillä Marskin ensimmäinen nahanluonti kotona alkoi olemaan ajankohtainen .. Nahanluonnin tulon huomaaminen on tällä kaverilla hieman haastavempaa, sillä koko käärme on haalean vaaleanpunainen. Kaikki sujui loppuenlopuksi kuitenkin oikein hyvin, vaikka tätä pientä luikeroa pitikin lopuksi hieman avittaa saamaan pienet, vielä kiinni jääneet rämmäleet irti .. Ps. On se vain niin suloinen ♥ !


- - -  - - -

Eris kuittaa, xoxo ಌ
• See you in your Nightmares •


6 kommenttia:

 1. Olettapas Herra M kanssa ihana söpö pari! ^^

  Mua itteeni ei kyllä haittaa vaikka tästä blogista tulee life style blogi,
  musta on ihan kiva kun aina päivittelet ihania asuja ja meikkejä, en vaan vieläkään ymmärrä miten jaksat aina laittautua ;____; <3
  Ja voihan sitä aina oman mielen mukaan kirjoittaa omista oloistaan, se aika hyvin purkaa omia paineitaan, kun saa kirjoittaa sen paskan olon pois.
  Harmi kun koulussa on tressiä /: Eiköhän ne asiat järjesty siellä pikku hiljaa...
  Ja tottakai lisää videoita! Ehdottamasti!

  Halit sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja M kiitämme ja kumarramme ♥ !

   Tarkoitus olisi alkaa päivittämään Blogia paljon useammin kuin nyt teen, pitäisi vain saada hommasta kunnolla kiinni ensin ! :) Laittaudun täyteen tällinkiin suht' harvoin, mutta tuleehan niitä "ei niin täydessä tällingissä" kuviakin aina sillointällöin julkaistua .. Laittatuminen on vain niin pirun kivaa puhaa !

   Onneksi asioilla on tapana järjestyä, xoxo ♥

   Poista
 2. Voi ihana kuinka herttainen pari olette. Mukava vihdoin saada tietää, miltä "herra M" näyttää - enää hän ei ole kasvoton kirjain muun tekstisi lomassa. Kaikkea hyvää. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on oikein komea kirjain tekstin lomassa ;) Kheh. Kiitos paljon ♥ !

   Poista
 3. Itse lähdin lukijoista kun muistelin että puhuit jtn siitä, että alat kertomaan enemmä tyylistä tjs. Ja niitä blogeja on ihan liikaa. Vaikka sulla kaunis ja mielenkiintoienn tyyli onkin. Jotenkin koin samaistuvani siihen synkempään settiin. Hirveän harva kirjottaa niina voimesti mistään mielenterveys jutuista. Mutta hyvähän se vaan on toki jos ne ei ole päällinäisenä mielessä. :)

  Toiseksi aloin huomaamaan muuten monessa blogissa aika samoja teemoja ja sisältöjä yms. Lopetin itse varmaan 90 blogin seuraamisen :D Se ei toki tarkoita, etteikö niitä selailisi silloin tällöin.

  Jotenki ei tällee rumana jaksa kattoo muiden kauniita naamoja :"D voi olen katkera tai jotain.

  Mutta jokatapuksessa piipahdin taas täällä lukemassa nii ajattelin kommailla :)

  - J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuitenkin että tulit jättämään kommentin ! Harmi, ettei blogini enää ole "seuraamisen arvoinen", mutta tottahantoki minä tiesin että muutama lukija tulee katoamaan blogin muutoksen myötä .. :) Kaunis kiitos kuitenkin, pus ♥

   Poista