• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 24. marraskuuta 2015

Epätietoinen Epätoivo.

• Hello, My sweet little Bats ಌ !

- Tällä kertaa kannan teille mukanani uutisia, 
jotka ovat minulle kaikkea muuta kuin hyviä.

- -  - - -

Laparoskopia on takana, ja kaasusta epämiellyttävästi pullottavaa vatsaani koristavat 3 pientä leikkausarpea tikkeineen. Kivut eivät ole vaivanneet niin pahoin kuin odotin, hetkittäisiä hartiasärkyjä lukuun ottamatta. Mutta itse leikkauksen tulokset .. Ne saivat minut vaipumaan lähes täydelliseen epätoivoon ja suruun, puhtaaseen turhautumiseen ja vihaan. "Ei mitään." "Ei mitään?" "Ei mitään." Enkä minä voinut pidätellä lohduttomia kyyneleitä vierimästä poskilleni valtoimenaan soljuvana virtana. He eivät löytäneet minusta mitään, mikä voisi selittää kipuni. Ja minä kun niin uskoin, että saisin viimein apua. Mutta ei. Ei, ei, ei. Ensin minulle kerrottiin hyvin selkeästi "Kyllä täällä varmasti tuntuu endometrioosipesäkkeitä", ja sain diagnoosini, viimein niiden lukemattomien lääkärikäyntien jälkeen. Olin helpottunut, niin käsittämättömän helpottunut, kun viimeinkin sain kipuihini syyn ja saisin niihin apua. Odotin leikkausta kuin kuuta nousevaa. Toivoin ja odotin, että kipuni jäisivät leikkaussaliin. Mutta sitten; Kuin nyrkki vasten kasvojani, kuulen, etteivät he löytäneet endometrioosipesäkkeitä tai tehneet mitään. Eivät mitään. Eivät yhtään mitään. Tunnen oloni niin käsittämättömän huonoksi. Epätietietoisuuis. Se on pahinta. Ja sen kanssa minä valitettaavasti joudun elämään. Mielummin istuisin tässä kirjoittamassa leikatuista endometrioosipesäkkeistä ja kovista kivuista, kuin rypisin tässä mieltäni raiskaavassa epätietoisuudessa. Olen todella vihainen ja surullinen. Mietin vain, tulenko elämään näiden kipujen kanssa koko loppuelämäni ajan, kun kukaan ei tunnu löytävän syytä käsittämättömille kivuilleni. Jotkut ovat kertoneet samanlaisia kokemuksia, joillakin sairaus on ollut niin pirullinen ja pieni että se on löytynyt vasta koepaloista, ja jotkut käskevät mennä erikoislääkärille. Mutta ei minulla ole varaa ravata erilaisilla lääkäreillä. Helvetti. Tämä on aivan käsittämätöntä. Miten minulla voi olla terveyden kanssa näin huono tuuri .. Niinkuin sanoin, epätietoisuus tässä on pahinta. Sen kanssa eläminen on niin käsittämättömän raastavaa ja voimia vievää. Muistan sen kyllä. Liiankin hyvin. Enkä jaksaisi sitä jälleen kerran. 

- -  - - -

- Mutta onneksi minulla on HraM, eikä minun tarvitse selviytyä yksin.

- -  - - -

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


18 kommenttia:

 1. Ei helvetti. Voimia hurjan paljon! Toivon todella, että pian koittaa se päivä, jolloin sinut todetaan täysin terveeksi.
  Miten tästä eteenpäin? Kai sinulle on järjestetty uudet tutkimukset? On niin pirullista, kun joutuu miettimään millä kustantaa oman terveytensä hoidon. Toivottavasti saat apua myös rahallisesti, joku ratkaisu on löydyttävä! Sinut on saatava kuntoon, maksoi se mitä tahansa. Onneksi et ole yksin, olisi varmasti musertavaa ajatella asioita vain oman pään sisällä. Vielä kerran tsemppiä koko sydämestäni, olet vahva nainen!

  - H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Mutta ei, mihinkään jatkotutkimuksiinkaan minua ei määrätty .. Vaikka olisi varmaankin pitänyt ? En tiedä .. Kiitos todella paljon tsemppauksestasi, xoxo ♥ Sitä tarvitaan tähän tilanteeseen aika paljon. Niin turhautunut, surullinen ja vihainen olen.

   Poista
 2. Voi ei :( Varmasti turhauttavaa, kun ei tiedä mikä vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, turhauttavinta on epätietoisuus .. :/

   Poista
 3. Oletko tullut ajatelleeksi että elämäntavat vaikuttaisivat kipuihin? Tupakoinnin lopettaminen oli jo hyvä ensiaskel. Jos yrittäisit vaikka laihduttaa ja saada lihaksia niin keho alkaisi voida kokonaisvaltaisesti paremmin. Monipuolinen terveellinen ruokavalio tueksi. Apua saa personal trainereilta tai vaikka ravitsemusterapeutilta. Tsemppiä. Monia helpottaa ihan normaaleihin kuukautiskipuihinkin esimerkiksi juoksu/hölkkä lenkit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen. Olen laihduttanut, muuttanut ruokavaliota terveellisemmäksi ja syönyt muutenkin paremmin. Käyn säännöllisesti kävelemässä ym. Mutta ei, millään ei ole ollut apua, valitettavasti .. :/

   Poista
 4. Mary, voisitko laittaa kommenttisi uudestaa, poistin sen vahingossa ! ;_;' Jos siis kerkesin huomata nimimerkin oikein .. Kommentti kuitenkin tuli 25. pv 10-11 aikaan ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuuhan noita. :D
   Mietein vaan että voisko sossusta saada apua noiden laskujen maksamiseen?

   Ja että tuo sun ja M:n käsikuva on todella ihana, niin hienoa että teillä on toisenne. <3 :)

   Voimia ja halauksia!

   Poista
  2. Kheh ^^'

   Kyllähän sossu jonkinverran "auttaa", mutta ei niin paljon kuin olisi tarpeeksi. Pitäisi päästä jollekkin oikeasti pätevälle ja erikoistuneelle lääkärille, joiden laskuihin en valitettavasti saa apua :/

   Kiitämme Hra. M'n kanssa suuresti ♥ !

   Poista
 5. Voii ei! Tosi ahdistavaa, kun eivät sitten lääkärit löytänetkään mitään, vaikka taisivat olla aika varmoja että se oli kyse endometrioosipesäkkeitä...
  Mutta olisin juuri ehottanyt menemään esim. Ite asemalle, mutta rahaa ne pyytää käynneistä ihan v*tun paljon. Itelläni oli varmaan yli puol vuotta alapäässä kipua, kävin sitten kunnallisella varmaan yli 5 kertaa? jopa enemmän, mutta heti kun menin Ite asemalla, niin asia selvisi yhellä istumalla, ja helpotti ihan pirusti, kun sai tietää mikä oli.
  Ootko miettiny että säästäisit kuussa aina tietyn verran rahaa, ja menisit sitten vaikka sinne Ite asemalle? Tosi ikävää että joudut elää vieläkin epävarmuudessa ja tiedottomuudessa, tiedän kokomuksen sanalla että se ihan helvetistä..

  Isot voima halit! <3

  p.s. jos ihmettelet kukkee mie oon, niin vaihdoin vain nimeni Tyynestä Risuun.
  Ja anteeksi, taas ylipitkä kommentti D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti jälleen ihanuus ♥

   Kai tässä jotain pitäisi keksiä seuraavaksi .. En vain tiedä mitä. Kaikki tutkimukset kun pitäisi taas aloittaa täysin alusta enkä jaksaisi moisesta maksaa jälleen kerran uudestaan .. Katsotaan nyt mihin päätökseen tulen ja miten voin saada rahallista apua. Nyt aion vain levätä, vaikka epätietoisuus painaakin mieltä voimakkaammin kuin mikään muu .. ;_;'

   xoxo

   Poista
 6. Ymmärrän enemmän kuin hyvin tuota kipujen kanssa elämistä.. Olenko kärsinyt vastaavanlaisista kivuista jjo 4-5 vuotta. Eikä tutkita kun en osaa lyödä nyrkkiä pöytään ja vaatia. Ja terveyskeskuslääkärin mielestä endometrioosihan olisi näkynyt ultrasta.. Vuoteen en ole edes yrittänyt mitään aikaa lääkärille.. Toivottavasti kumpikin meistä saa joskus vastauksen mikä aiheuttaa kipuja! Kiitokset kivasta blogista - tätä on ollut mukava seurata jo vuosien ajan ja hienoa miten sinulla menee paremmin kuin aikaisemmin (poislaskien tietysti nämä kipuilut). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii ;_; Sinullakin .. Toivottavasti tosiaan löydämme molammat vielä joskus todellisen diagnoosimme ja apua kipuihimme. Onhan tämä nyt aivan käsittämätöntä jos joutuu koko loppuelämänsä elämään epätietoisuudessa. XOXO ♥

   Poista
 7. Voi ei! :/ Kamalaa. Miten voi olla ettei löydy syytä noihin kipuihin? Täytyy olla ihan hirveetä elää tossa epätietosuudessa...
  Itekin tässä odotan korjausleikkausta kuin kuuta nousevaa, mutta sekään tuskin auttaa kaikkiin kipuihin. Sama epätietoisuus että pitääkö niitten kanssa elää loppuelämä... (vaikka "oma vika" mun tapauksessa onkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat helpostusta ♥ Ihan sama onko siun tila omaa syytä vai ei. Ei kukaan ansaitse ikuista kipua ;_;' Toivottavasti itsellekin koituisi vielä kohtaloksi saada selvyyttä näihin kipuihin, jotka itseasiassa vain leviävät kokoajan ..

   Poista
  2. Toivon todella että kipuihin löytyy syy :\ ja mieluiten helposti hoidettava sellainen...

   Poista