• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 9. marraskuuta 2015

Wish for a Normal Life.

 • Hello, My sweet little Bats ಌ 

- - -  - - - 

Kuten olen antanut jo aiemmin ymmärtää, fyysinen tilani on huonompi kuin koskaan, ja viimeaikoina se on huonontunut ja pahentunut entisestään. Endometrioosini vuoksi tehtävän laparoskopian (vatsaontelon tähystysleikkaus) päivämäärä on viimein tullut tietoon. 23. päivä. Tuolloin selviää paljon. Mikä kaikki oikein on vialla, ja mitä kaikkea on poistettava. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän kipuja koen. Ja koska minulla ei tunnetusti ole terveyden (niin henkisen kuin fyysisenkään) kanssa koskaan ollut hyvä tuuri, on jokin muukin vialla. Omalääkärin ensimmäisenä epäilyn oli kilpirauhasten vajaatoiminta, mutta katsotaan nyt mitä laboratioriokokeet kertovat. Testit ovat juuri tehty, niin tätä kuin laporasokpiaa varten. Pulssini on nopea, hemoglobiini korkea, ja verenpaine matala. Olen  tuhottoman väsynyt ja uupunut jatkuvasti. Jaksamiseni on nollalukemissa kokoajan, yritin tehdä sille sitten mitä tahansa. Koulunkäynti on lähestulkoon mahdotonta tilani vuoksi, mutta ei minulla ole muuta mahdollisuutta kuin odottaa kärsivällisesti tilani paranemista. En ala väkipakolla yrittämään selviämistä ja pärjäämistä, kun tiedän jo entuudestaan ettei siitä seuraa mitään hyvää. En voi muuta kuin vain odottaa .. Toivon vain, että kaikki mikä onkin vikana, olisi hoidettavissa, ja pystyisin pian taas elää, sillä on todella turhauttavaa kun aamulla herätessään ei tiedä, millainen päivä on luvassa. Onko se täynnä tuhotonta kipua vai kykenenkö normaaliin arkeen. Joskus normaali eläminen, siivoaminen, kaupassa käyminen ja ihmisten tapaamiset onnistuvat, mutta joskus olen täysin lamaantunut kivuista, enkä voi muuta kuin maata sohvalla käpertyneenä sikiöasentoon kipujen kanssa kouristellen. 


- - -  - - - 

Fyysisestä tilastani huolimatta on elämääni mahtunut todella paljon hyvääkin. Niinä päivinä, kun siihen "normaaliin arkeen ja elämään" olen kyennyt. Olemme nimittäin käyneet Hra. M 'n kanssa monissa eri paikoissa. Esim. Toissa viikonloppuna olimme Kaapelitehtaalla sEXHIBITION'ssa, sekä Messukeskuksessa DigiExpo'ssa. Kahden viime vuoden jälkeen, jotka vain nyhvötin kotona lähestulkoon kokonaan, tuntuu todella hyvältä oikeasti käydä jossain. Omien sanojensa mukaan Hra. M nauttii siitä, kun saa viedä minut ulos. Ja tottahan toki minäkin nautin siitä, kun joku vilpittömästi tahtoo viedä minua ulos erilaisiin paikkoihin. Linnanmäelle, Korkeasaareen, erilaisille kirppisreissuille, ravintoloihin, kylpylään ja vesipuistoon, mökkeilemään, juhliin, messuille ym. Juurikin viime viikonlopun vietimme rentoutuen Oravin kauniissa syysmaisemissa mökin rauhassa.
   Mutta nyt takaisin viime viikonloppuun; Onneksi vointini oli juuri tänä viikonloppuna niin paljon normaalia parempi, muuten olisivat nämä messut jääneet näkemättä ja kokematta ! Tämän upean viikonlopun aikana, näillä messuilla, sain aivan KÄSITTÄMÄTTÖMÄN paljon positiivisia kommentteja ja kehuja ulkonäkööni liittyen. Meikistäni, hiuksistani, vaatetuksestani. Ja voi, kuinka iloiseksi ja otetuksi minä itseni tunsinkaan ! Tällaisten kommenttien jälkeen unohtaa aivan tyystin loputkin niistä negatiivisista kommentteista ja haukkumisista, eivätkä ne tunnu enää yhtään miltään, kun ei niitä meinaa muistaakaan. Jotkut pitävät ulkonäköäni ja tyyliäni epämiellyttävänä ja rumana, antaen mielipiteensä myös kuulua. Mutta; Mitä helvetin väliä sillä on ? Ei minkäänlaista väliä. On upeaa kuulla, kuinka ihmiset huomaavat pienetkin yksityiskohdat ulkonäössäni, joihin olen todella ennen ulos lähtöä panostanut. Yksityiskohdat meikissä, hiuksissa ja asusteissa. On upeaa kuulla, kuinka ihmiset hämmästelevät sitä, että teen itse meikkini ja kuinka hyvällä tavalla erikoinen tyylini on. Kuinka vähästä voikaan yhden ihmisen saada iloiseksi ? Vain yhdellä pienellä kehulla. 

 ♥  Stormtroopersit DigiExpossa  ♥ 


 ♥  Ihanan Assassin Von Death 'n (Blogi; Assassin's ) kanssa Seksimessuilla  ♥

- - -  - - - 

Edelliseen aiheeseen liittyen mieleeni muistui tämä eräs tapahtuma
muutaman päivän takaa, josta sain myöhemmin Facebookissa auki
loistavan keskustelun nykypäivän lasten ja nuorten käytöstavoista !


- - -  - - - 

• Ja pieni piristys postauksen loppuun. Tämä video on niiiiin
suloinen, että hihittelen tälle jok'ikinen kerta kun näen sen ♥ !


- - -  - - - 

ಌ Quit, Eris Von Sin
• See you in your Nightmares • 


4 kommenttia:

 1. Mä jaksan jokaikinen kerta ihmetellä, vittuuntua ja suorastaan kiehua raivosta kun näen tai kuulen jostain noita teinien uusia "tempauksia". Siis mitä, haukkuisivat jotain sellaistakin jolla on kalju pää ihan oikeasti syövän takia? wtf... Ei sanat riitä. Huh huh.

  Mutta joo, ihana kuulla että olet kivuista huolimatta saanut myös hyviä hetkiä ja kehuja.
  Toivottavasti silloin 23. päivä selviäisi enemmän, epätietoisuus on pahinta.
  Voimia hurjasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kyllä itselläkään ymmärrys riitä näiden pentujen uusiin oivalluksiin .. Huoh. Mutta minkäs teet. Joillakuilla vain ei näköjään ole lainkaan käytöstapoja !

   Toivotaan totta tosiaan että kaikki menisi hyvin niin leikkauksessa kuin sen jälkeenkin. Kirjoittelen endo -asiasta lisää leikkauksesta toivuttuani ! :) Kiitos todella paljon, xoxo ♥

   Poista
 2. Mielenkiinnosta kysyn että mitä tekisit jos saisit tietää ettei sulla olekaan endometrioosia ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaiheessa kummastelisin suuresti !

   Poista