• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 4. joulukuuta 2015

My new Backpack.

• Hello, My sweet little Bats ಌ !

- -  - - -

Naiset (ja mikseivät myös jotkut miehe) tietävät, että käsilaukku saattaa olla joskus hyvinkin vee ittumainen kapistus monellakin tapaa. Se on joko aivan liian iso tai liian pieni, ja tavarat jotka tahdot mukaasi, eivät mahdu valitsemaasi veskaan. Se on joko niin tilaa vievä, että ihmiset miettivät oletko ottanut koko omaisuuden mukaasi, tai sitten se on niin onnettoman kokoinen että katoaa näkökentästä vähänväliä, ja sitä joutuu sitten etsimään vainukoirien avulla. Jos sitä pystyy kantamaan olalla, valahtaa se vähänväliä tielle tai pois olalta, tai ainakin puuduttaa olkapään ja hartian. Jos sitä pystyy kantamaan kädessä, on näin toinen käsi kokoajan varattuna ja siinä pysyy. Ja voi sitä poikaystävän onnen ja ilon päivää kun hän joutuu pitelemään silmäterääsi sillä välin, kun sinä käyt vaaterekkejä ja korutelineitä läpi etsien juuri sitä tiettyä, etkä sinä tietenkään voi kesittyä samalla sen hiton veskan pitelemiseen. Ja baarissa, sielläkö sitä vasta onkin tilanne päällä. Sitä hemmetin helahoitoa joutuu kokoajan pitelemään sylissää, ettei sitä kukaan vain missään nimessä varasta tai kajoa siihen muutenkaan. Sitä pidellään ja vartioidaan kuin mies kipeää haaraväliään. Käsilaukku. Se saattaa olla niin pirun hankala asia sillointällöin. Aina siinä on jotain vialla, tai se aiheuttaa jotain vikaa johonkin.

Mutta onneksi  R E P P U  on keksitty !

- Ok. Onhan siinäkin huonot puolensa. Mutta ainakaan se ei ole 
tiellä kokoajan, se pitää kädet vapaina, ei puuduta olkapäitä, eikä 
poikaystävän tarvitse pidellä sitä kyrpä otsassa milloin missäkin ..

- Itse käytän yleisesti ottaen reppua, ulos lähtiessäni, sillä se on
vain yksinkertaisesti niin paljon helpompi kapistus kuin laukku.
Postauksen tarkoitus ? No, esitellä uusi, rakas tuunattu reppuni !

- -  - - -- -  - - -

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


4 kommenttia:

 1. Älyttömän hieno! :o Ihan itsekkö tuunasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, samalla kun siemailin aamukahviani :)

   Poista
 2. Wau, mahtavaa jälkeä! *_* Tuunaaminen on ihan parasta, kun sillon saa just sitä mitä haluaa ja kaupan päälle vielä omaperäisen jutun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Ja sekö vasta mukavaa onkin, kun oikeastaan lähes kaikkea voi tuunata oman mielensä mukaan :) Katsotaan jos keksin vielä jotain pientä yksityiskohtaa tähän reppuun !

   Poista