• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 3. joulukuuta 2015

New HairCut.

• Hello, My sweet little Bats ಌ !

- -  - - -

Päätin hieman hemmotella itseäni, ja käydä pitkästä pitkästä piiiiitkästä aikaa kampaajalla leikkauttamassa hiukseni ! Juuri tätä minä tarvitsin; Suurempaa muutosta ulkonäkööni. Ja voi, kuinka tyytyväinen jälleen olenkaan hiuksiini ♥ ! Tuntuu, kuin itsevarmuuteni olisi noussut usealla kymmenellä prosentilla tämän .. *KRHM* .. ei niin pienen muutoksen jälkeen *KHEH*.  Yleensä kyllästyn hiuksiini hyvin nopeasti, mutta onneksi se ei ole pahasta ja voin tehdä minkälaisia valintoja niiden suhteen kuin vain haluan. Ja joskus teen aika uskaliaitakin muutoksia. Kuten tälläkin kertaa; Hiuksia päästäni lähti 20cm, ja nyt olen taas kerran varustettu astetta lyhyemmän mallisella ja rohkeammalla hiuskuontalolla !

Mutta mitäs te pidätte ? Vai pidättekö lainkaan
siitä, että naisella on näinkin lyhyet hiukset .. ?


- -  - - -

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


8 kommenttia:

 1. *Kuolaa* ;___________;

  Katoin jo instassa olevia kuvia, ja niistä oikeasti hehkui sun hyvä ja varma olo.
  Hitto että nuo käy sulle hyvin! Ja nuo meikit käy myös ihanasti sun uuteen tukka tyyliin.

  Halit täältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuri kiitos ♥

   Tykkään hurjasti ! Uloskin lähden hymyssä suin, kun tuntuu aivan erilaiselta, mutta niin paljon paremmalta :) On se kumma miten vain hiusten leikkuu voi vaikuttaa mielialaan ja itsevarmuuteen näinkin paljon !

   Poista
 2. Oikein kiva look, mutta ainoa mistä en ite tykkää on toi "hiustupsu" korvan vierellä. Näyttää jotenkin aina niin "irralliselta" ja sen myötä jotenkin typerältä... Toivottavasti en kuulosta ilkeältä, se ei todellakaan ole tarkoitus! Pääasia kuitenkin on se, että ite tykkäät! ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä "tupsut" ovat kyllä sellaiset että jakavat mielipiteitä ! Jotkut tykkäävät ja jotkut eivät voi ymmärtää niitä. Ei oman mielipiteen sanomisessa ole mitään pahaa, varsinkaan jos sen perustelee kuten sitä :) En ottanut pahasti, vaikka itse näistä kovasti pidänkin ♥ !

   Poista
 3. Upeat hiukset ! :-) Sopivat sinulle aivan mielettömän hyvin "tupsut" mukaan huomioiden! Muutenkin tyylisi (hiukset, vaatteet ja meikit) on ihanan yksityiskohtaista ja siitä huomaa, että siihen ollaan todella panostettu ! Pakko myös sanoa, että blogisi on hirmu mielenkiintoinen ja sitä tulee selattua ahkerasti joka päivä samalla uutta postausta odotellessa :-) Vaikutat ihanalta ja vahvalta ihmiseltä. Jatka samaan malliin! Hyvää viikonloppua ja tulevaa itsenäisyyspäivää! <3

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon ♥ ! Myös "tupsut" kiittävät !
   Ihana kuulla että Blogini miellyttää näinkin paljon :)

   Poista
 4. Tuommoinen malli pyöristää aikalailla päätä, muttei se silti pahalta näytä. Vähän ovat liisterisen näköiset, johtuuko aineesta millä laitat? :D Ja minusta tupsut olisi voinut jättää pidemmiksi, ehdottomasti! MUTTA kaikenkaikkiaan sopivat sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥, nup tupsut kyllä totta tosiaan tulivat hieman liian lyhyiksi, mutta onneksi kasvavat nopeasti ! Kampaaja kysyi, olenko harkinnut koko pään kaljuksi vetämistä, kun kuulemma pääni muoto olisi täydellinen moiselle hiustyylille :o Ja tosiaan, kuvat otettu suihkun jälkeen, joten siksi hiukset tuon näköiset ! Kheh.

   Poista