• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 11. tammikuuta 2016

Down Down, Downhill Skiing.

• Hello, My sweet little Bats ಌ !

- -  - - -

• Talvi toi luoksemme viimeinkin myös pakkasen, ja sehän tarkoitti sitä, että pääsimme Mr. 'n kanssa viimeinkin laskettelemaan ! Itsehän en ollut tehnyt moista yli 10 vuoteen, mutta löytyihän sekin taito vielä tuolta takaraivoni perukoilta. Ilma oli täydellisen täydellinen, ja vaatetta päällä oli tarpeeksi, eikä kylmyys päässyt yllättämään. Nyt me emme vain millään meinaa malttaa odottaa tammikuun 21. päivää, sillä silloin meidän on määrä lähteä puoleksitoista viikoksi lomalle. Tai no, ei vain "pelkälle" lomalle, vaan laskettelulomalle ! Ensin Pohjois-Suomeen, Leville ja sieltä mahdollisesti myös Åreen. Katsotaan nyt mitä muuta mahdamme lomallamme tehdä, kaikkea kun ei tarvitse etukäteen suunnitella .. Ja sehän tästä lomasta jännittävän tekeekin ! Voimme tehdä mitä vain. Ihan mitä vain haluamme. Tämä tekee meille molemmille varmasti äärettömän hyvää  ! Nyt pitäisi malttaa odottaa vielä 10 pitkää päivää *HRRR* .. 

- -  - - -
- -  - - -

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinkö luulet ? Eiköhän jokainen täysjärkinen tiedä, ettei sossun tai kelan, tai molempien tukienkaan kanssa yhteensä minnekkään lomalle lähdetä. Ne rahat menevät johonkin ihan muuhun kuin hurvitteluun, esim. ruokaan, lääkkeisiin ja laskujen maksamiseen.

   Poista
  2. Hahahaha! Sun pitäis koota parhaimmat palat näistä anonyymikommenteista, on ihan suunnattoman hulvatonta et joku oikeesti jaksaa kommentoida tollasia :DD
   Hyvää tulevaa reissua!

   Poista
  3. Kiitos paljon ♥ !

   Juu no näitä tulee ja menee :D

   Poista
 2. Voi elämä kun te ootte niin ihanan ja onnellisen näköisiä yhdessä. <3 ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä me myös olemme ! Ihana, että se välittyy myös kuviin ♥

   Poista
 3. Tosi kivan näkönen postaus, kun mukana oli tällä kertaa myös värillisiä kuvia! Ja hei hyvää tulevaa lomareissua! :3

  VastaaPoista