• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

maanantai 4. tammikuuta 2016

My new Contact lenses.

• Hello, My sweet little Bats ಌ !

Viimeisen vuoden ajan minulla on ollut käytössä (vain) yksi ainut pari piilolinssejä, mutta eräänä iltana päätin että nyt on tilattava uudet samanlaiset, koska vuosi on lopuillaan, ja sitä myöten myös linssieni käyttöikä. Päädyin siis tutuille Pinky Paradisen sivuille, ja mikäs se siellä minua odottikaan; Black Friday ! Tämän tuoman, jopa  -50% alennuksen, piilolinssejä ei tullutkaan tilattua vain yhtä, samaa edellistä mallia kuin aiemmat, vaan kolmet parit ! Ja posti toikin juuri ennen uuttavuotta kolmet, aivan ihanat linssit seuraavaksi vuodeksi käytettäväkseni ♥ ! Ja jälleen kerran olen täydellisen tyytyväinen Pinky Paradiseen. Ja nyt tähän loppuun vielä tietenkin uusien upeiden linssieni esittely;


- -  - - -- -  - - -

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


14 kommenttia:

 1. Todella hienoja! Itse pidän eniten ekoista. Tyylisi on mielestäni muutenkin insoiroiva, vaikken ihan noin paljon meikkiä uskalla käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuri kiitos ♥ ! Nuo ensimmäiset ovatkin ne, jollaiset minulla olivat käytössä yksinään koko viime vuoden :)

   Poista
 2. En tiiä oonko ainoo, mut mun mielestä sun blogis on muun muassa kuvien osalta hyvin yksitoikkoinen. Samalla tyylillä muokattuja ja mikä pahinta - lähestulkoon aina mustavalkoisia. Lukija kyllästyy tällaiseen erittäin helposti ja nopeasti. Harva lukija myöskään kiinnostuu blogista, joka nopealla vilkaisulla antaa näin monotonisen vaikutelman. Mikä järki tässäkin oli esitellä nämä uudet linssit, kun ei saanut juuri minkäänlaista kokonaiskuvaa mustavalkoisuuden vuoksi...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat eivät ole kokonaan mustavalkoisia, vaan silmäni ovat jätetty värillisiksi. Silmäni nyt vain sattuvat olemaan tuon väriset .. :/ Mutta totta tosiaan; Niinhän se on ettei kaikkia voi miellyttää. Kurjaa, että tunnet näin. Minulla ei ole esim. Photoshoppia käytössä, joten vaikea saada mitään sen erikoisempaa muokkausta aikaiseksi.

   Poista
  2. No on sulla sitten avuttomat taidot.

   Poista
  3. Avuttomat taidot jos en omista Photaria (jolla ennen tein ennen kaikennäköisiä muokkauksia) ? :D Jaa. No. Selvä. Mitäpä tähän muuta sanoa.

   Poista
 3. Se on contact lenses eikä eye. Samaa mieltä, että alkaa kyllästyttää nää samalla tavalla muokatut kuvat. Luulis wannabe media-assarin olevan luovempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on muutakin tekemistä elämässäni kuin istua tunti tolkulla tietokoneella kuvien ääressä ..

   Poista
  2. Tähän väliin on pakko todeta, että kukaan ei varmaan ajanut takaa sitä, että kuvia pitäis tuntitolkulla muokata. Vaan ihan näin vinkkinä esimerkiks tää vitun mustavalkoisuuden ainaisen käytön jättäminen vähemmälle vois olla ihan piristävä näky sun blogissa. Toki sillä saa kivoja kuvia aikaan, mut siinä vaiheessa kun joka saatanan kuvaan on heitetty päälle tää mustavalkoisuus niin menee kyllä maku koko hommasta...

   Niin ja aika ihmeellisen vaikutelman sai susta tän kommentin perusteella. Sulla on blogi, mutta et edes siis jaksa panostaa siihen?

   Must on myös hassua miten hyökkääväks meet aina, jos ei tuu pelkkää positiivista kommenttia. Tässäkin oli vaan kyse useemman lukijan toiveesta ja parannusehdotuksesta, mutta oot kuin perseeseen ammuttu karhu. Toki osa olis voinu ilmottaa asiansa nätimmin, mut silti... Itse siis olen ensimmäinen anonyymi, joka tästä aiheesta mainitsi ja ilmeisesti tää aihe myös herätti keskustelua muidenkin osalta.

   Poista
  3. Jos parannusehdotuksia laitettaisiin asiallisemmin, tottakai vastaisin niihin myös asiallisesti ja otan tietysti toiveet huomioon. Ja muutenkin; Satun nyt vain pitämään enemmän mustavalkoisista kuvista, joten niitä enemmän julkaisen. Ja kyllä minä panostan Blogiini, siitä ei ole kysymystäkään. Minun ei vain yksinkertaisesti tarvitse tehdä kuviin erikoisia muokkauksia, sillä en näe sille tarvetta. Joskus muokkaan enemmän, joskus vähemmän. Nykyään vähemmän, koska en omista Photaria. Mitä väärää tässä nyt on ? Enkä mielestäni ollut lainkaan hyökkäävä, ihmettelen vain tarvitseeko minua samantien tulla sanomaan taidottomaksi ja wannabeksi ? Satun nyt vain olemaan sellainen persoona, että pistän kyllä samantien takaisin.

   Poista
  4. Eihän siinä sinänsä mitään väärää ole. Mun mielestä vaan myös lukijoiden toiveita ja parannusehdotuksia pitäis kuunnella. Esimerkiks tässä tapauksessa olis kiva, jos blogissas näkyis joskus vaikkapa ihan värillisiä kuvia mustavalkoisten joukossa. Näin myös sun oma tyyli (eli mieltymys mustavalkokuviin) säilyisi lähes ennallaan eikä lukija puutuisi yksitoikkoiseen vaikutelmaan.

   Ja joo, samaa mieltä että noi 'taidoton' ja 'wannabe' olis voinut jättää pois ja ilmaista asiallisemmin mielipiteensä. En kuitenkaan niitä itse kirjoittanut vaan vain ekan kommentin tähän aiheeseen liittyen ja nyt nämä. Tää on yks anonyymiyden huono puoli - toinen osapuoli ei voi varmaksi tietää kuka minkäkin kommentin pistää.

   Poista
  5. Tottakai, olen täysin samaa mieltä että lukijoiden toiveita ja parannusehdotuksia tulee kuunnella ja oman mielen mukaan myös toteuttaa. Kuitenkaan parannuksia ei tahdo alkaa tekemään, jos vain kommentoidaan negatiivisesti toisen Blogia ja sitten vaaditaan muuttamaan jotain. Menee maku samantien koko hommasta .. Olemme siis tämän asian kanssa ihan samoilla linjoilla :) Oletin tietysti, että se olit sinä, sama kommentoija, joka vastasi tuohon ensimmäiseen kommenttiin.

   Poista
 4. Onpa täällä nyt taas asiallista väkeä. Kritiikki on ihan jees, mutta toi mollaava sävy sen ympärillä vie asiasisällön jo ihan tarpeeks kauas kritiikistä. Inhottaa itsekeskeiset ihmiset, joiden ainoa defenssi omalle ololleen on purkaa se toisiin ihmisiin. Kuvanmuokkaustakin tärkeempää olis opetella käsittelemään omat frustraatiot vähän kehittyneemmällä tavalla ja sitä seuraten panostaa vähän itsensä ilmaisemisen treenaamiseen. Se on vähän niinku sellanen yleissivistyksen etiketti, miten toisia ihmisiä kohdataan. Tsemppiä sulle Eris! Itse oon aina pitänyt blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu. Tällaista tämä aina välillä on .. Mutta minkäs teet, rajansa kuitenkin kaikella ja nyt aletaan olla siinä rajoilla julkaisenko kommentin vai poistanko sen ja jätän omaan arvoonsa. Kiitos todella paljon ♥ ! Tiedän kyllä etten ole mikään maailman loistavin kuvanmuokkaaja tai edes kirjoittaja, mutta en sentään paskimmasta päästä, enkä "wannabe media-assari" .. :D

   Poista