• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 9. helmikuuta 2016

Change to My HairCut.

ಌ Hello, My sweet little Bats !

  •  •  ☠  •  •  

Tein pienimuotoisen muutoksen hiuskuontalooni;
Päätin ajaa pois ne pienet "tupsut"korvieni edestä.

Kyllä se vain on niin, että tämä päähänpisto sai kasvoni näyttämään 
paljon kapeammilta, kuin miltä ne vaikuttivat aikaisemmin. Lisäksi 
korvakorut saavat enemmän huomiota tämän myötä .. Eris tykkää ♥ !

  •  •  ☠  •  •  


  •  •  ☠  •  •  

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


14 kommenttia:

 1. On kyllä kiva nähdä välillä värillisiä kuvia :) Sopii hyvin myös blogin teemaan yhtälailla kuin mustavalkoisuus.

  - Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaikka itse perustan enemmän mustavalkoisista kuvista, niin värillisiä on kovasti toivottu enemmän joten pitäähän sitä hieman miellyttää myös rakkaita lukijoita !

   Poista
 2. Miksi kirjoitat Eris nimesi kursivoidusti? Ja olet varmaan kertonut ennenkin mutta mistä sait idean alkaa kutsumaan itseäsi Erikseksi Oonan sijaan? Onko sinulla muita nimiä Oonan lisäksi? Ootko ajatellut muuttaa virallista nimeä Erikseksi? :) toivottavasti et pahastu kun kysyn, ymmärrän jos et halua vastata. Ps. Upeasti sopii kyllä sulle tuollaiset hiukset! Tuli mieleen kun kattelin tässä uusia Miss Rock ehdokkaita, sä olisit kyllä sopinu joukkoon, täältä suunnalta olis kyllä sulle lähtenyt ääni!! :)
  Minkä koiran ottaisit jos ottaisit?
  Kiinnostaisko sua (ja mahdollisesti myös miestäsi) tehdä joku haastevideo? :D sun videoita on kiva kattoa.
  Sori pitkä teksti paljon kysymyksiä :'D
  Keep on rockin! \,,/
  <3: yksi pitkäaikainen sweet little bat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisesti ottaen kursivoin kaikki nimet ja paikat :) Jostain tullut tällainen tapa.

   Eris on nimenä aina ollut mieleeni. Erishän on kreikkalaisessa mytologiassa eripuraisuuden jumalatar. En ole ajatellut muuttaa oikeaa nimeäni, mutta yleisesti ottaen käytän nimeä Eris, kuten esim. Facebookissa ja kavereiden kesken muutenkin.

   Kiitos paljon kehuista ♥ ! Ihana kuulla jotain näin positiivista :)

   Itseasiassa mielessäni on ollut jonkinlainen haastevideon tekeminen mieheni kanssa, katsotaan millainen löytyy (jos löytyy) ! Ja koira .. Hmmh .. Jos jonkin saisin ilman minkäänlaista rahallista huomiota/menoa, olisi se varmasti Bernhardinkoira tai jokin muu vastaava isokokoinen koira :) Aivan ihania luttanoita nämä toverit ♥ !

   Poista
  2. Kiva ku vastasit! Oon huomannut että monissa blogeissa (joita seuraan tuhottoman paljon =D) kirjoittajat eivät jaksa nähdä vaivaa kommenttien vastaamiseen.. Toki ymmärrän jos tulee satoja kommentteja per postaus mutta voisi edes tällaisiin kysymys-kommentteihin mun mielestä vastata.. :) pitääpäs miettiä haastevideoita ja ehdotella kun tulee kivoja mieleen! Bernit on kyllä munkin mieleen näin ajatuksen tasolla, mutta se karvanmäärä mitä niistä lähtee niin ei kiitos!! :D jotenkin kuvittelin että oisit vastannut rottweiler, dobermanni tai vastaava, älä kysy miksi, en tiedä, jollain tavalla mielessäni nään sut poseeraavan kuvassa tuon tyyppisen lihaksikkaan mustan koiran kanssa, piikkikaulapannan kera tietysti. :D Yup, I know I'm weird. :'D mutta joo riittää taas tää höpinä ja kauhea romaanin kirjoittelu!! :)
   Jokaista postausta innolla odottaen, sweet little bat :3

   Poista
  3. No iselleni ei niin paljon kommentteja tule, ettenkö jaksaisi jokaiseen vastata :) Mielelästäni on aika typerää Bloggaajalta jättää vastaamatta kommentteihin, ellei tosin ole tilanne että kommentteja tulee satoja !

   Mitä isompi koira, sitä enemmän karvaa. Ofc. Mutta mitä moinen haittaa jos koira on juuri sellainen kuin on toivonut ja halunnut, sellainen ihana luttanaputtana. Ällösöpöily iskee jälleen !

   Poista
 3. Berhandilainen ja berni ovat kaksi eri rotua. Eikä tuo koko ole mitenkään liitännäinen siihen paljonko sitä karvaa lähtee. :)

  Huomattavasti paremmat nuo hiukset nyt! Kyllä niiden tupsujen pitää olla pidemmän malliset etteivät pyörentäisi päätä. :)

  Voisitko tehdä joskus postauksen jossa kokeilet erilaisia tyylejä? Saanko vaikka ehdottaa? :D pissis,hippi,emo,tavallinen feminiini ja äijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, minulta meni tuo ihan ohi ! Eikös berni ole berninpaimenkoira ? Itse en koirista mitään tiedä mutta sentään tämän verran.

   Juu totesin itsekin saman tupsujen suhteen .. Ja totta tosiaan, jos joskus tällainen inspiraatio iskee niin tottahan toki voin toteuttaa tällaisen postauksen :)

   Poista
 4. Ralli luki nää kommentit ja on tosi pettyny siihe ettet ottais holskuu! :'( XD

  VastaaPoista
 5. Pakko taas antaa vähän kritiikkiä... Miksi ihmeessä kaikki kuvat on otettu sivultapäin? Kaiken lisäksi kaikki keskenään lähes identtisiä. Mua ainakin olis kiinnostanu nähä tää uus hiusmalli myös edestäpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti nappasin nämä kuvat todella isossa kiireessä, joten vaihtelevuus hieman jäi, valitettavasti .. Seuraavalla kerralla kun insipiroidun kuvaamaan, lupaan ottaa hieman monipuolisempia kuvia ! :)

   Poista
 6. Sopiipa hyvin toi tukka sulle, näytät tosi nätiltä - jotenki naisellinen :3

  VastaaPoista