• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 2. helmikuuta 2016

Essence MakeUp.

• Hello, My sweet little Bats ಌ !

- - -  - - -

Olen aina ollut kovin huono meikkien ostaja, sillä ne ovat vain niin pirun kalliita, mutta nyt olen kohdannut juuri minun kaltaisilleni pihistelijöille tarkoitetun meikkisarjan, nimeltään Essence. Haahuillessani Tokmannilla etsien niistä kaikista edullisimpia meikkituotteita, törmäsin aivan uuteen parin metrin mittaiseen hyllyyn joka vei huomioni täysin. Näytti varmasti siltä että silmäni olisivat olleet pulpahtamasillaan päästäni, kun huomasin tuotteiden hinnat .. Aivan käsittämättömän edullisia meikkejä ! Tunsin olevani taivaassa enkel'kuoron laulaessa taustalla. En ollut koskaan edes kuullutkaan tästä kyseisestä merkistä (rantautunut vuonna 2015 Saksasta Suomeen), mutta tästä eteenpäin se tulee olemaan minulle se The - juttu. "All you need!", ja toden totta, tältä hyllyltä löytyi kaikki, aivan kaikki mitä tarvitsin ja vielä paljon, paljon enemmän. Ja tuotteiden testauksen jälkeen olinkin vain entistä iloisempi ja tyytyväisempi. Halpa hinta. Hyvä laatu. Kuinka iloinen voikaan meikkien ostosta ja niiden huikeista hinnoista ahdistuva nainen ollakaan !


- - -  - - -

○ Kaipa minä voisin tähän loppuun esitellä ne tuotteet, jotka nappasin intohimoiselta 
ostosreissulta mukaani ♥ ! Himoissani luulen kipaisevani ostoksille pian uudestaan ..


- - -  - - -

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


6 kommenttia:

 1. Mä oon kans essence meikkien suurkuluttaja :D Ennenkun nää rantautui suomeen, niin ostin aina virosta noita. Ja hirveen kasan tietty :D Virossa noi on viel vähän halvempiakin... Mutta onneks toi merkki tuli suomeen, oon ilonen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin onneksi ♥ ! Ah, niin suuri helpotus tämä merkki :)

   Poista
 2. Voisitko kertoa näistä enemmän kun olet päässyt kaikkia testaamaan? Itseäni kiinnostaa erityisesti tuo ripsiväri ja rajauskynä. Olen tuota juuri samaa "glitter luomiväriä ostanut ja saman sarjan kynsilakan. Mielestäni luomiväri ei enää tuon päällimmäisem kerroksen jälkeen ollut mitään hääviä :/ glitterkynsilakka taas ei jättänyt paljon mitään kynsiin vaikka näyttää glitteriä olevan purkissa hirveen paljon. Odotan innolla jos kerrot omat mielipiteesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai voin ! :) Ajatuksena olikin esitellä näiden jälkeä vielä erikseen. Ostin tosiaan myös yhden mustan kynsilakan näiltä, ja joutui kyllä laittamaan kaksi kerrosta, sillä väri oli harmillisen haalea :/ Luomivärin ostin ihan vain glitteriksi ja toimii kyllä tarkoitukseen. Vielä kun löytäisi jostain todella peittävän hopeisen glitterin !

   Poista
 3. Empä ole vielä toistaiseksi itse tähän törmännyt, minkä hintaisia tuotteet about on? :) Kelpaisi köyhälle opiskelijallekkin tälläinen sarja jos tosiaan on edullinen

  - Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, aivan tosiaan ! Siis 2 - 6e luokassa liikutaan :)
   Eli huomattavasti edullisempia kuin yleisimmät meikit.

   Poista