• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Best of March.

ಌ Hello, My sweet little Bats !

○ On jälleen aika esitellä vaatefriikki materialistin viime kuukauden suosikki ostokset.

  •  •    •  •  

 Kaksi uutta upeaa sukkanauhavyötä. Nämä ovat täyttä rakkautta ♥ !


 Hieman lisää luettavaa ja täytettä kirjahyllyyn.


 "Huonoina naamapäivinä" tuntuu, että voisi pitää tätä päässä koko päivän.


 Red and Furry ♥ ! Rakastan kaikkia tällaisia karvahärdellejä, sekä näitä
erilaisia vöitä ja korsetteja tuomaan asukokonaisuuteen hieman jotain lisää. Edellinen rastalisäkkeeni oli jo niin kärsinyt, että oli jo korkea aika hankkia uusi(a) !


 Aivan ihana Killstarin mekko / tunika. 'Cause .. I am the Daughter of the Devil, Right ?


  Tämän Chokerin näittekin jo Choke for Choker -postauksessa, mutta
esitellään se nyt tässä vielä kertaalleen. 'Cause this is Pure Love .. ♥ !


 Ja viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisempinä, aivan käsittämättömän upeat Gogglessit !


  •  •    •  •  

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


18 kommenttia:

 1. Killstarin baphomet-tunika on upea~ aika kauan oon haaveillut siitä 2nd hand löytönä muttei oo vielä sattunut kohdalle. Ehkä löytyy mullekin vielä oma joskus x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ottanut osumaa, mutta ei onneksi huomattavasti :) Yksi ehdottomista suosikeistani tällähetkellä ♥ Kannattaa päivystää FB -Kirppiksillä, sieltä löytyy aina vaikka mitä löytöjä !

   Poista
  2. Juu, hyvin aktiivisesti ostelin gootti ym. kirpuilta silloin kun harrastin somea, sittemmin tilit ovat olleet kiinni jo kolmatta vuotta joten täytyy tyytyä osastoon Ebay/Huutis :) Sun postauksesi innoittamana etsin buduaarin perukoilta tänään ylle Bettie Page tunikamekkoni joka tosin on Vixxinin mutta malliltaan sama kuin tuo ihana Baphomet-mekkosi. Killstarilta mulla on se inverted cross sekä pentagrammimekko ja oon tykännyt kovin vaikkakaan eivät siedä normi 40 asteen pesua :)

   Poista
  3. Nice ! Kuulostaa hyvältä ♥
   Juu ei ihan tuo 40 asteen peruspesu näille käy .. Pitää erikseen jynssätä puhtaaksi ettei käy kuten tunikalle oli käynyt, että printti hieman lohkeillut.

   Poista
 2. Helvetin säälittävää sulta jättää vastaamatta asiallisiin kommentteihin silloin kun et yksinkertaisesti osaa selittää käytöstäsi ja kaksinaamaisuuttasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millähän tavalla olen mielestäsi "kaksinaamainen", kun en yleisesti ottae ole kuin omassa, yhden ystävän ja mieheni seurassa ? Ihmiset eivät minua tapaa, joten vaikea sanoa minun olevan kaksinaamainen. Selitys olisi kiva saada moiseen väitteeseen. + Julkaisen kaikki asialliset ja perustellut kommentit ja vastaan kaikkiin. Jos vastaus on jäänyt laittamatta, se on ollut puhdas unohdus. Kertoisitko hieman lisää näistä patoutumistasi ?

   Poista
  2. Kaksinaamaisuus tarkoittaa kyllä ihan hiukan muutakin.

   Tarkoitin sitä kommenttiani jossa kysyin että jos tissiesi perässä ei tulla ig-tilillesi niin mikä sitten on tämä #gothboobs ja miten se eroaa niistä #instaboobseista, ja jonka tosiaan jätit julkaisematta ja vastaamatta eikä ole sinulta tosiaan ensimmäinen kerta. Haukkuihin kyllä vastaat sillä että ei kuulemma kiinnosta mutta nämä asialliset kyselyt sinulta jäävät välistä. Viesti ei ole siinä että niissä tissien esittelyssä olisi jotain vikaa vaan siinä kun sinä mielestäsi et sitä tee.

   Poista
  3. Ei, en vastaa todellakaan kaikkiin haukkuihin. Aivan täysin perustellut paskakommentit poistan suoraan, mutta joihinkin tunnen halua jostain syystä vastata. Pointtini tässä IG jutussani olivat kuvat, ja niihin lisäsin tottakai näitä #instaboobs ja #gothboobs yms hästägejä. Olen pahoillani jos pahoitit mielesi, mutta kommentin poistaminen on ollut vahinko, jos olet vain yksinkertaisen kysymyksen laittanut ! Ei tuollaista kysymystä / kyseenalaistamista ole mitään syytä olla julkaisematta. Pahoitteluni, mutta nyt sait vastauksesi ja perustelusi.

   Olen kyllä vieläkin kiinnostunut kaksinaamaisuus -väitteestäsi.

   Poista
  4. Et vieläkään vastannut kysymykseeni. Palataan asiaan kun olet käynyt koulusi loppuun ja tekstin ymmärtäminen sujuu.

   Poista
  5. Voi helv .. Kaikkea sitä. En tykkää alkaa piikittelemään takaisin mutta kommenttisi oli yksinkertaisesti naurettava. Lue ja ymmärrä, sinäkään et vastannut minun kysymykseeni.

   Poista
 3. Siis apua mitä anoja taas.. Ihania löytyjä jälleen, mutta olisi kiva nähdä vaatteet päälläsi esiteltyinä :-) en siis tarkoita alusasuaja, vaan mekot, asusteet yms :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat näitä taas .. Mutta minkäs näille mahtaa !

   Yritän tässä juuri saada enemmän motivaatiota kuvaamiseen, toivottavasti se iskee mahdollisimman pian, jotta Blogikin saisi monipuolisempaa sisältöä :)

   Poista
 4. Ihan vaan mielenkiinnosta, miten sulla on jatkuvasti varaa ostaa kaikkea krääsää vaikka oot työtön ja elät tuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elän säästeliäästi. Ensin maksetaan tietysti vuokra ja laskut, ostetaan kaikki välttämätön ja sitten vasta shoppaillaan muuta. Ihmiset usein kummastelevat tätä, mutta kyllä sitä on joka kuukausi varaa hemmotteluun jos sitä varten säästää. + Ostan kaiken tällaisen kirppiksiltä, en todellakaan uutena, sellaiseen minulla ei ole varaa !

   Poista
 5. Elätkö sä oikeesti tuilla?? Mikset mene töihin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen töihin ja jatkan opiskelua, kun siihen pystyn. Toistaiseksi olen sairaslomalla.

   Poista
  2. Siis herranpieksut löytyykö täältä ihminen joka ei ole töissä?!??? Kymmenen kysymysmerkkiä vielä lisää perään, niin korostaa meidän yllättyneisyyttä ja järkytystä????? Työtön??? Miten voi olla mahdollista? Töitähän täällä riittää terveille ja konkareillekin ihmisille ihan vidusti... Helvetti kun ärsyttää tollaset pällistelyt. Ihan niinkuin se olisi nykysuomessa jotenkin harvinaista että työttömiä piisaa. Mutta se tuilla eläminen.. se on syntiä. Ei saa syntyä köyhään perheeseen saatana.

   Anteeksi!

   Poista
  3. :'D Haha !

   Se on kyllä hämmentävää, miten VÄÄRIN SE ON KAIKKIA JA KAIKKEA KOHTAAN elää tuilla ..

   Poista