• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Mikä naisten nänneissä pelottaa ?

ಌ Hello, My sweet little Bats !

○ Nyt puhuttavat naisten nännit, ft. Saga (Tuuli Maria), joka omassa 
postauksessaan poseeraa seksikkäässä pikkumustassa rintaliiveittä ♥ !

  •  •    •  •  

Itse olen niitä ihmisiä, jotka kotiin tullessaan melkeinpä ennen kenkien jalasta ottoa ottavat rintaliivit pois ja päästävät sitten suuren helpotuksen huokauksen. Mutta näiden rintaliiveistä-juuri-heti-nyt-eroon -ihmisten lisäksi olen myös osa heitä, jotka voivat surutta suotta kulkea ulkonasalla ihmistenilmoilla ilman liivejä boobsit pystyssä mukana pomppien. Kiitos 70C (.)(.) !

  •  •    •  •  

Naisten nännit ja niiden näkyminen. Miehet ottavat paitansa pois eikä kukaan kommentoi mitään, mutta jos nainen ei ole toppautunut hiostaviin ja hiertäviin rintaliiveihin, ovat osa ihmisistä täysin maansa myyneitä. Ah, mikä mielipiteiden eroavaisuuksien kirjo tässä(kin) asiassa. Julkiset paikat ja naisten nännien näkyminen paidan läpi. Jotkut sanovat tätä täysin luonnolliseksi ja kauniiksi, kun jotkut taas rumaksi ja ällöttäväksi asiaksi. Mutta kuten Saga sen sanoi "Jos itse en tykkäisi blondeista ihmisistä, en voisi heitä kieltää liikkumasta ulkona vaan sen takia että itse en tykkää." Ja näinhän se yksinkertaisesti on, sille ei voi kukaan yhtään mitään. Ah, mikä tabu. Ah, miten niin täysin eri asia kuin miesten nännit ja niiden näkyminen. "Mikä naisten rinnoissa ja juuri niissä nänneissä on niin kamalaa ? Mikä saa niistä asiattoman ? Voihan miehilläkin olla muodokkaat rinnat painon tai sairauden mukana tulleena, ja se ei ole tabu.Saga. Toki tässä vaikuttaa myös naisen seksiobjektina pitäminen, mutta kyllähän osa ihmisistä kiihottuu niistä paidattomista miehistäkin .. ? Joten periaatteessa tämä seksiobjekti -kortti ei päde tässä(kään) tapauksessa. Vaikuttaa siltä, että nyt taitaa olla yksinkertaisesti kyse vain mielipidekysymyksestä. Siitä, että ovatko naisen rinnat osa seksiobjektin varustusta vai täysin luonnollinen ja normaali asia näkyä, kuten olkapäät tai nilkat.

Mutta mikä on hyvän maun rajoissa ja mikä ylittää rajan ? Tämähän on täysin kiinni ihmisen omasta näkemyksestä, mutta minun mielipiteeni on tämä; Ulkona liikkuminen ilman rintaliivejä on täysin OK. Ja nännien kuultaminen paidan läpi on myös täysin OK. En keksi yhtäkään perustelua, että miksi näin ei olisi. Omasta mielestäni rintaliivittömyys voi tuoda tietynlaiseen asuun ja ulkoiseen olemukseen ripauksen seksikästä sharmia, mutta tämäkin lipsahtaa helposti mauttomuuden puolelle. Usea asia voi mennä pieleen liivittömässä asukokonaisuudessa. Liian väljä tai läpikuultava paita tms. (mutta eihän sitä aina voi onnistua, edes ulkoisesti). Mikä on liikaa ja mikä liian vähän on tietenkin ihmisen itsensä päätettävissä. Joidenkin mielestä pelkkä bondeau -toppi on liian vähän naisen kesäiseksi yläosaksi. Ja ai että, jos naisella on vielä nännilävityksetkin ! Siinäpä vasta huora, jos kulkee ulkona niin että lävistyksistä kokoaikaisesti normaalia enemmän nöpöttävät nännit näkyvät vaalean tai ohuen paidan läpi. Esim. Minulla käy aina juurikin näin. Mutta niinhän se on, että aina löytyy joku jonka mielestä toisen sopivasti on itselleen aivan liian paljon. Aina löytyy joku, joka tahtoo näyttää naisellisia avujaan enemmän kuin toinen, joka puolestaan mieltää pelkästään nännien läpi kuultaminen on väärin ja huorahtavaa. 

  •  •    •  •  

"Jos jotakuta ällöttää roikkutissit/ketunnokat/mega-
daisarit/whatever, on siinä taas mielipidekysymys." - Saga.

"Samaan aikaan kuitenkin mediassa naiset voivat vatkata itseään pelkät 
postimerkit nänniensä päällä, jolloin kaikki on vielä ihan jees ja ok. Kuitenkin jos 
laittaa topin päälleen ja jättää rintaliivit alta, niin että nännit nöpöttää paidasta 
läpi, on se aivan hirvittävän järkyttävän pornoa ja todella mautonta." - Saga.

"On kuitenkin ihan todistettua, että silloin tällöin ilman rinta-
liivejä kulkeminen on hyvästä jo ihan omalle fysiikallekin." - Saga.

Ennen Sagan postausta (Mikä naisten nänneissä pelottaa ? ☆) aiheesta, en tiennyt että rintaliivittömyys on noussut näinkin ajankohtaiseksi, koetuksi ja puhutuksi aiheeksi kuin se on. Mutta mielestäni tämä on vain ja ainoastaan positiivinen asia ! Mutta; Minkähänlaisia ajatuksia ja tunteita tämä teissä herättää ? Kuulisin mielelläni erilaisia mielipiteitä aiheen tiimoilta.

  •  •    •  •  

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •


34 kommenttia:

 1. Suoraan sanottuna hyppisin riemusta jos ihmiset voisivat jättää turhan nännihäpeilyn sikseen ja nauttia rinnoistaan. Itselläni on sen verran pieni rintavarustus että pärjäisin ihan hyvin ilmankin liivejä, mutta pelko muiden inhoavista katseista saa vetämään liivit tunnollisesti päälle. Itseäni kiehtoo se osa eksoottista kulttuuria jossa naiset voivat kulkea paljain rinnoin kauniissa vartalokoruissa ilman että kukaan tipauttaa silmiään lattialle tai kuolee sydänkohtaukseen. Jo liivittömänä kulkeminen ihan perusvaatteet päälläkin olisi jees, miesten mielipiteistä en tiedä, mutta ainakin osa kanssasisarista on asian kanssa yksiä ilkeitä käärmeitä piikikkäine kommentteineen.

  Nännihäpeää ei juuri tunnettu Antiikin aikaan, mutta 1800-luvulla sekä miesten että naisten piti häveliäisyyttään peittää yläosansa. Jossakin vaiheessa muistaakseni miestenkin rintakarvat piti ajella elokuvia varten koska ne olivat ''liian seksuaalinen näky.'' Ajan saatossa vaiheessa herrasväki vain siirtyi takaisin autuaaseen paidattomuuteen mutta naiset jäivät peittelemään nännejään koska kristinusko ja seksualisointi. Nännejä ei ole totuttu näkemään kuin seksinsävytteisissä tilanteissa ja siksi myös imetystä julkisella paikalla varmaan pidetää jotenkin irstaana (vaikka muinoin naiset imettivät tissit törröllään jopa kirkossa!)

  Olen availlut silmiäni koko nännijutun kanssa hissukseen vasta viimevuosina, sitä ennen lähinnä vain toivoin ettei minulla olisi nännejä ja pidin niitä nolona elementtinä muutenkin kovin kömpelössä kropassani. Nyt mielen on lähinnä vallannut ihmetys siitä että mitä niin erilaista miesten ja naisten nänneissä on että instagramminkin täytyy poistaa kaikki kuvat joissa jälkimmäiset näkyvät? Entä miksi rinnattomien pikkutyttöjen pitää käyttää bikinien yläosaa vaikkei yläkroppa eroa millään tavalla pikkupojan vartalosta? Rintaliivit ovat silloin tällöin ihan mukavat (tukevat liikunnoidessa ja ovat sieviä) mutta kulkisin kyllä kernaasti jonakin kauniina päivänä ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan asian ytimessä ! Kiitos näin pitkästä pohdinnasta jonka jaksoit kirjoittaa :) Olen kanssasi aivan samoilla linjoilla. Ilman liivejä on mukava mennä, mutta kyllä joissain tilanteissa on mukavempi pitää liivejä. En vain ymmärrä, mikä ihme siinä on kun katsotaan melkein kieroon jos huomataan paidan alta kuultava NAISEN NÄNNI O.O Eri maissa ja kulttuureissa on niin erilaiset ajatusmaailmat ym, että oikein ihmetyttää. Mutta eihän sitä tiedä, millainen maailma on taas 100 vuoden kuluttua ?


   + Heti tämän postauksen tehtyäni olen huomionkipeä munankerjääjä .. Ah, ihmiset ! Miten joillain voi olla noin syvällä pää omassa perseessään, kysyn vain.

   Poista
 2. Taas sait itelles vähän lisää huomiota. Ja syyn esitellä itteäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotteko noin kaikille naisille ? :)

   Poista
  2. Voisin ehkä ottaakkin teidät tosissani, jos ette olisi näin
   pelkureita ja kommentoisi vain Anonyymi -nimimerkin takaa.

   Poista
 3. Ootko jotenki munan kipeä, ku sun pitää tyrkyttää itteäs netissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotteko noin kaikille naisille ? :)

   Poista
  2. Voisin ehkä ottaakkin teidät tosissani, jos ette olisi näin
   pelkureita ja kommentoisi vain Anonyymi -nimimerkin takaa.

   Poista
 4. Vitun törkee anonyymi/anonyymit perekele. Jollakulla taitaa vähän olla itsetunto ongelmia kenties? ^

  Tää on tosissaan ihan ajankohtainen asia ja olen myös nännien vapauttamisen puolesta! Muka roikkutissit on kamalia naisella mutta sitten kun niitä on miehillä niin ihan sama? En näe rintaliivittömyydessä yhtään mitään pahaa ja enemmänkin kannustaisin siihen. Itse rakastan käyttää arkena sellaisia pehmeitä kaarittomia ja topattomia liivejä joista tosiaan saattaa ne nännit tulla läpi jos niistä niin tuntuu mutta en ole ikinä oikein välittänyt asiasta.. :D En käyttäisi mitään jos ei olisi pakko mutta se koko on se 75E tällä hetkellä joten ilman kulkeminen on jokseenkin valitettavan epämukavaa. Tulee kadehdittua pienirintaisia naisia toisinaan, myönnetään. :D

  Minua vähän surettaa se että pienille tytöille tungetaan ne rintaliivit aivan liian aikaisin eikä heillä kerkeä rintojen lihakset kehittymään tarpeeksi. Ja yököttää se tekosyynä että muuten aikuiset miehet tuijottelee näitä tyttöjä jotka saattaa olla aivan järjettömän nuoria vielä.

  Toivon tosissaan että lähivuosina tai vähintään vuosikymmeninä naisten nännit vapautettaisiin eikä kukaan enään edes välittäisi jos kulkee vaikka ilman paitaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä on aina joku parivaljakko huutelemassa. Taidan jatkossa jättää kommentit kokonaan julkaisematta, kun ei heistä saa tämän enempää irti. Täytyy kyllä olla hieman enemmmän ongelmia itsetunnon kanssa jos käyttäytyy näin kuin he. Itseäni tällainen käytös tuppaa vain naurattamaan .. :D

   On kyllä mielenkiintosita, että silloin kun itse oli lapsi, eivät ne "tissit" olleet niin iso juttu kuin nykypäivänä, jolloin on ehdottoman suuri ei olla missään ilman että pienen pieni tyttölapsi olisi täysin vuorattu.

   Toivon kanssasi täysin samaa !

   Poista
 5. On teillä feministeillä vaikeaa. Ihan kuin tässä maailmassa ei olisi pahempia asioita kuin teidän halu kulkea ilman tissiliivejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei ole koskaan kutsut minua feministiksi, en edes minä itse ..
   Eikä kukaan ei ole tainnut väittää, ettei pahempiakin asioita olisi ?

   Poista
 6. Aivan käsittämätöntä typeryyttä anonyymeiltä, eikä vain siksi että dissaatte täällä Eristä.
  Jokainen tasa-arvoa kannattava on feministi ja jos on tasa-arvoa vastaan, on seksisti.

  (wikip. "Seksismillä (lat. sexus, engl. sex, sukupuoli) viitataan katsantokantaan, joka korostaa sukupuolten välisiä eroja ja niihin perustuvaa sukupuolten eriarvoisuutta. Seksismi liittyy aiheena sukupuolten väliseen tasa-arvoon. Seksismillä tarkoitetaan kaikkea, mikä sisältää sukupuoleen liittyvää erottelua. Henkilö on seksisti, jos hänellä on seksistisiä käsityksiä. Seksistiset vakaumukset voivat perustua esimerkiksi uskontoon.")

  JOKAINEN joka kannattaa TASA-ARVOA on FEMINISTI. Feminismiä ei pidä sekoittaa miesvihaan esimerkiksi, mutta en usko että näillä anonyymeillä on tarpeeksi aivokapasiteettia tuollaisen ymmärtämiseen.

  Jos ei halua käyttää rintaliivejä, pitäisi olla täysin hyväksyttävää elää niin, ilman että joku tulee sanomaan että se on epäasiallista. Miksi rintojen edes pitää olla jotenkin seksualisoituja? Nehän on vain osa naisen kehoa ja alunperin tarkoitettu lasten imettämiseen, eikä miesten töllöteltäväksi. Joten miksi vitussa naisten täytyy piilottaa osaa kehostaan, mutta miesten ei? Mitä helvetin vittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi !

   Feministi sanana tupataan nykyään liittämään vain miesvihaan. Itse kannatan tasa-arvoa, se näkyy varmasti selkeästi, en vain tykkää liittää itseäni mihinkään tiettyyn "ihmisryhmään" sen koommin huutelematta. Tasa-arvo kunniaan ja sillä selvä !

   Ja ai että sekin vielä jos nainen IMETTÄÄ JULKISELLA PAIKALLA ! Ai perkele kun siitäkin saatiin taas vähänaikaa sitten kuulla uutisia ja uutisia uutisen perään. Naisten rinnat / nännit ja niiden näkyminen on valitettavasti aivan järkyttävän valtava tabu vielä nykypäivänä ..

   Poista
 7. Ihmettelen kovasti sitä, miksi sä saat lähes pelkästään negatiivisia kommentteja kirjoittaessasi tästä aiheesta ja Saga saa vastaavasti vain positiivisia kommentteja... what's the point? :O Sama aihe eri blogeissa ja näin suuri ero kommenteissa.

  Mielenkiintoinen aihe ja silmiä avaava teksti kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !

   Nämä kommentoijat kun ovat sellaisia, jotka tietävät minut in real life ja ovat vain ja ainoastaan blogini kautta minuun yheydessä tällä tavalla kuin ovat. Säälittävää, right ? No, väliäkö tällä, kun ei omaa persettä kutita niin pahoin kuin näillä korppikotkilla :D + Lukijakunta on hyvin erilaista minun ja Sagan blogeissa, olemmehan hyvin erilaisia bloggaajia ja tyyliltämme vielä enemmän erilaisia :)

   Poista
  2. Totta muuten. Kokemusta löytyy multakin aikaisemmilta vuosilta ja välillä vieläkin!

   Sulla on kuitenkin mieletön asenne! :)

   Poista
  3. Kiitos paljon ! :)

   - Toivottavasti pääset eroon näistä saman kaartin ihmisperseistä.

   Poista
  4. Oon muuttanut asennettani heihin ja ajattelen nykyisin, että ilkeät kommentit kertovat enemmän kirjoittajasta itsestään kuin kommentin saajasta. :) Kyllähän se välillä sieppaa, mutta silloin kannattaa jättää ne omaan arvoonsa. :)

   Poista
  5. Asia on juurikin näin, olet täysin oikeassa.
   Tämän vuoksi minäkin lopetin välittämisen ! :)

   Poista
  6. Elina, mä poistan aika aktiivisesti kaikkea paskaa mitä mun blogiin suoltuu ;)

   Ja kieltämättä aika karua tekstiä tänne sulle Eris tulee... D::

   Poista
  7. Sama täällä, yleensä nämä kommentit jäävät julkaisematta mutta joskus on kiva oikeasti yrittää saada näitä aikuistumaan, mutta .. Ei. Ei, ei, ei. Ikinä ! :D Ei näistä jaksa välittää, kuten jo sanottiin; Tällainen kommentointi kertoo pelkästään kommentoijasta itsestään.

   Poista
  8. Saga, en muuten ottanut huomioon tuota! :O Kaikkea asiatonta ei todellakaan tarvitse sietää, kirjoitti kuinka julkista blogia hyvänsä. :)

   Toisaalta tällainen aihe on hyvä, koska se herättää keskustelua jengissä. :) Tosin sen keskustelun voi hoitaa monella tavalla. ;)

   Poista
 8. Hmm mielenkiintoinen aihe. Mielestäni naisten pitäisi saada kulkea rintaliiveittä jos siltä tuntuu. Itse en ainakaan yleisellä paikalla moista harrasta,mutta ei ole itselle ongelma jos muut sitä tekee. Mulle tulisi sellainen alaston olo ja tuntuisi siltä että kaikki tietää ettei mulla olisi liivejä alla xD en tiedä miksi itsestäni siltä tuntuu,mutta kerran unohdin ne pukea töihin ja se oli itselleni ihan kamalaa. En usko että kukaan huomasi asiaa,mutta huhhuh että helpotti kun pääsun kotiin "korjaamaan tilanteen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en muuten minäkään ihan missä vain asukokonaisuudessa liiveittä mene ! Jos on collarit jalassa ja menossa kauppaan ostamaan hedelmiä niin liiveittä oleminen on oikein jees. Jotkut tykkäävät olla ilman, jotkut eivät voi käsittää sitä :) Kiitos kommentistasi !

   Poista
 9. Itsehän en juurikaan jaksa välittää miten muut pukeutuvat tai näyttävät. Eipä ole minun asiani taikka oma häpeeni, jos joku näyttää omasta mielestäni naurettavalta. Olen sitten mielummin katsomatta ja se on vain oma mielipiteeni :D Mistäs minäkään tiedän ketkä pitävät minun ulkonäköäni tai tyyliäni naurettavana. Miksi menisin kellekkään sanomaan mitään pahaa, koska en toivo itsellenikään sellaista. Kohtele muita kun haluaisit itseäsi kohdeltavan on erittäin hyvä elämän ohje.

  Mutta se mitä tulee rintaliivien käyttöön. Itsehän en koskaan kulkisi julkisessa paikassa ilman rintsikoita. Omasta mielestäni rintaliivien käyttö nyt olisi ylisesti suotavaa. Onhan niiden käyttö terveyshyötykin jos ei miellä riippurintoja :) Iso rintaiset eivät voi edes kulkea juurikaan ilman rintaliivejä selkävaivojenkin takia.

  Rintaliivittömyys voi olla joillekkin vaihtoehto ja se varmasti puhuttaa, mutta itse kannatan rintaliivien nimeen. Ovathan ne myös todella kauniita ja jokainen voi ostaa mieleisensä. On monen mallisia ja niitä mukavankin tuntuisia. Pakko myöntää, että kyllähän sitä tulisi vähän kieroon katsottua jos huomaisi selvästi jonkun menevän ilman liivejä tissit pomppien eestaas ja nännit vilkkuen. Mutta mielipide asioitahan nämä vain ovat :)

  Myönnän kyllä ihmetteleväni tätä, että miesten nännit on ok, mutta naisten nännit.. Herrajumala mikä vääryys :D

  - Iina

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana teksti, osaat kyl kirjoittaa asiaa tosi hyvin! Ja voi että oon otettu et pääsin sitaatteihin ^_^<3 Tää on tärkeää asiaa josta tulis kirjoitta kaikkien enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus, ja olehyvä ihanuus ♥ !

   Poista
 11. Naiset, ottakaa paidat pois, heittäkää liivit nurkkaan, olkaa kuten haluatte, olette vapaita. Vaikea käsittää, miksi joku näkisi kyseisen asian vaivaannuttavana tai ällöttävänä, vaikea uskoa että jotakuta oikeasti voisi kiinnostaa nännit, oli ne sitten miehen tai naisen. Asiaa olisi mielestäni hyvä edesauttaa juurikin sillä, että ne jotka parhaaksi kokevat, jättäisivät rintaliivit vaatekaappiinsa, niitä kun ei ole mikään pakko käyttää.

  VastaaPoista
 12. musta ois ihan sairaan ihanaa kulkee ilman liivejä! tissit ja nännit tyrkyllä! vaan helvetti,mun tissit roikkuun,ne on roikkuneet aina. -_- kyllä jos on semmoset tissit mitä kehtaa esitellä niin niitä melkein pitääkin esitellä! jatkakaa vaan samaan malliin sinä ja kaikki muut hyvätissiset :¤

  VastaaPoista
 13. Miksi julkaiset blogissasi kuvia rintaliiveistäsi jos et käytä niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai minä käytän rintaliivejä ! En ole väittänytkään moista :D

   Poista