• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 4. marraskuuta 2016

Pills, so much Pills pt. 1.

ಌ Hello, My sweet little Bats !

○ Astuin sen tutun kauniin naisen, äärettömän rauhallisen ja miellyttävä äänisen psykiatrisen lääkärini huoneeseen. Istuuduin sille tutulle, tympeän värittömän huoneen haalistuneen punaiselle, jo puhki kuluneelle tuolille. Silloin mieleni teki vain puhjeta totaaliseen huutoon. Huutaa, raivota, heitellä tavaroita. Mitä vain, jotta olisin saanut purettua sen aggressiivisen ja vihaisen olotilani. Olin niin pettynyt ja niin äärettömän turhautunut. Kaikki tämä vain siksi, etteivät minulle määrätyt lääkkeet suostu minun tapauksessani ( tietenkään ) toimimaan, enkä näin ollen saa pienintäkään mielenrauhaa minkään suhteen. Niin tyypillistä.

  •  •    •  •  

Voxran annostus nostettiin 150 mg'sta 300 mg'aan ja lisäksi päätimme kokeilla sitä lähestulkoon ainoaa lääkettä jota en ole vielä elämäni aikana kokeillut uniongelmiini; Mirtazapinia 15 mg'aa. Pieninä annoksina tämä lääke vaikuttaa unettavasti, mutta suurempina taas käytetään masennuksen hoitoon. Unilääkkeet eivät ole koskaan toimineet minulla, sillä ongelmani ei ole unen saamisessa vaan unessa pysymisessä. En nuku koskaan kokonaista yötä ilman useampaa heräämistä. Sätkin, potkin, inisen ja kitisen, puhun ja huudan, hikoilen ja säpsähtelen kauhusta kankeana hereille useita kertoja yössä. Hyvänä yönä herään n. 5 kertaa. Siis hyvänä yönä. Huonoina öinä taas en saa nukuttua oikeastaan lainkaan, vaan aina unenpäästä kiinni saatuani säpsähdän takaisin valveille. Yritä siinä nyt sitten elää normaalia arkea, kun koko kroppa huutaa epätoivoisena unta edes hetkeksi, mutta aamuisin ei auta muuta kuin niellä ne piristävät amfetamiinijohdannaiset, jotta selviäisi taas tulevasta päivästä ..

/ Edit: Voxra aiheutti kokoaikaiset, aivan järkyttävän massiiviset ja epämiellyttävät rintakivut, enkä näinollen pystynyt jatkamaan lääkitystä samoin, vaan annos laskettiin takaisin siihen aiempaan 150 mg'aan. Muuta vaikutusta Voxralla ei ole minuun ollut kuin se, että en nuku enää päiväunia. En sitten tiedä onko se hyvä vai huono asia, ottaen huomioon uniongelmani.

Ensimmäinen yö Mirtazapinin kanssa oli täysi floppi. Heräsin ensimmäisen kerran 1,5 tuntia sen jälkeen kun olin kömpinyt sänkyyn lukemaan. Ja sitten heräilin tasaisin väliajoin noin tunnin välein katsomaan kelloa ja ottamaan henkoset sähkötupakasta. Tämän tuskaisen yön jälkeen elin vielä neljä yötä ilman unta. Viidennen yön lähestyessä päätin lähteä mieheni luokse, ja hänen pilvilinnasängyssään nukuinkin sitten kepeät 10 tuntia heräten vain 2 kertaa siksi, että ensimmäisellä kerralla mies kuorsasi ja toisella kerralla koira yski. Sitemmin nukkuminen on ollut taas .. Hyvinkin tuntematon aihe. En tiedä mitä helvetin Diapamiin dipattuja meksikolaisia matkatatteja minun pitäisi vetää että saisin nukuttua ? Mirtazapinit jäivät kaappiin.

○ Postauksessa pt. 2 kerron, miten tästä jatkettiin seuraavan, samaisen lääkärin tapaamisen jälkeen.

  •  •    •  •  


  •  •    •  •  

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •
xoxo, and a lil' bite !


4 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut ketipinoria nukkumiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen. Sitä tyrkytetään aina ensimmäisenä.

   Poista
 2. Ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta onhan sulla sun keholle sopiva sänky/patja, tyyny ja peitto? Tiedän kyllä blogiasi pitkään lukeneena, että paljon on asioita, jotka uneesi vaikuttavat, mutta ei sitä "tervekkään" ihminen tajua, miten paljon huonohko sänky ja tyyny vaikuttavat uneen.

  Mulla oli yhdessä vaiheessa kausi, kun heräsin juurikin yli 5 kertaa yössä, joskus paljon enemmänkin. Vaihdoin patjaa ja tyynyä, ja tyynyyn todella panostin. Sen jälkeen max. 1 herääminen per yö. Kaikella on merkitystä! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täysin totta että kunnon sänky, patja ja tyynyt parantavat unta ! Mutta vaikka kuinka olen hankkinut uuden sängyn ja laittanut paremmat tyynyt ja peitot, niin ei ei ei. Ei auta. Ei ole väliä missä nukun ja miten, niin silti ongelmat seuraavat perässäni sängystä toiseen.

   Poista