• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 10. marraskuuta 2016

Pills, so much Pills pt. 2.

ಌ Hello, My sweet little Bats !

Levomepromazine (aiempi nimi Levozin ) on viikon sana. Kyseistä lääkettä
käytetään skitsofrenian, muiden psykoosien ja vaikeiden kiputilojen hoitoon.

"Levomepromatsiini vaikuttaa keskushermostossa muuttamalla siellä välittäjäaineiden, pääasiassa dopamiinin vaikutusta. Näin se lievittää skitsofrenian ja psykoosien oireita, kuten aistiharhoja eli hallusinaatioita ja ajatusharhoja. Levomepromatsiinilla on myös kipua lievittävä, rauhoittava ja väsyttävä vaikutus." Tilani vuoksi olen valmis kokeilemaan mitä tahansa. Pelko kropan ja päänsisäisen maailman romahtamisesta siivittävät jok'ikistä päivää elämästäni. Apua ; On löydyttävä. Vaihtoehtoja ; Niitä ei ole.

  •  •    •  •   

"Meillä ei oikein ole mitään vaihtoehtoja enää. Levomepromazinea voitaisiin kokeilla, mutta se on todella, todella vahva lääke", totesi lääkärini selaten samalla tietokoneen näytöllä avautuvaa tekstiä. "Vaikuttaa kyllä vahvasti siltä että tarvitsenkin jotain hieman vahvempaa, kun ei mikään muukaan ole auttanut", vastasin lannistuneena. "Siinä olet kyllä avain oikeassa", hän vastaa. Ja pian poistuinkin huoneesta kädessäni resepti Levomepromazineen. Jospa minä nyt saisin nämä helvetilliset yöni hallintaan ?

Levomepromazinesta, kuten kaikista lääkkeistä, ollaan montaa eri mieltä. Toiset ovat kokeneet toimivana lääkkeenä josta todella on ollut apua, toiset taas ovat olleet sitä mieltä että näiden pillereiden avulla päädyt tilaan, jossa muutut täydelliseksi zombieksi ja kuset allesikin edes huomaamatta sitä. Mutta kuten jo aiemmin sanoin, olen valmis kokeilemaan kaikkea mitä vain on mahdollista laillisesti kokeilla. Joskus vain on mentävä äärimmäisyyksiin. Kuten tälläkin kertaa. Jälleen; Kuinka tyypillistä ..

En tiedä miksi, mutta jostain syystä minua jännitti ottaa tämä lääke ensimmäistä kertaa. Aiemmin minulla ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia tai edes ylimääräisiä ajatuksia uusien lääkkeiden ja niiden aloittamisen kanssa, mutta nyt .. Nyt tässä oli jotain ylimääräistä mukana. Varmaankin juuri siksi, että lääkäri oli suoraan sanonut tämän olevan todella vahva lääke, jota ei ihan tuosta vain määrätä. Mutta miten ensimmäinen yö meni, napattuani ennen sänkyyn menoa 25 mg 'aa Levomepromazinea ? Samoin kuin aiemminkin. Uneen ei ainakaan tällä annostuksella ollut minkäänlaista vaikutusta. Lukemani kauhutarinat ensimmäisen yön jälkeisistä oireista eivät toteutuneet minun kohdallani. Lääkärin määräyksestä; Annostuksen nosto 50 mg 'aan.

Ja 50 mg 'lla minä viimeinkin nukuin, heräten yön aikana vain 2 kertaa. Eikä seuraava päivä mennyt zobeillessa kuten varoiteltiin, vaan jaksoin heti aamusta alkaa siivoamaan. Toivon vain, että tilanne pysyy, eikä huonone seuraavien öiden myötä.

  •  •    •  •  


  •  •    •  •  

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •
xoxo, and a lil' bite !

4 kommenttia:

 1. Söitkö sä vielä muuten sitä Seroquelia/Ketipinoria? Tuli vaan mieleen, että oon yhdessä Bipo-nettivertaistukiryhmässä tosi monelta lukenut valitteluja siitä, että se aiheuttaa ihan hirveitä painajaisia ja yökauhuja... Tulit heti mieleen, kun jostain tollasista oot joskus mun mielestä täällä maininnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seroquel Prolong 600mg iltaisin on edelleen kyllä.

   Juu, minä siis itse kärsin todella pahoista painajaisista ja yökauhuista, joiden vuoksi näin räväkkää lääkettä päädyttiin kokeilemaan. Mitkään perus unilääkkeet eivät toimi. Toivotaan nyt ettei minulle käy näin, muuten ihan turha lääke jos määrätty siihen mitä aiheuttaa .. Kiitos infosta, en tiennyt tällaisesta vaikutuksesta lainkaan !

   Poista
 2. Tökerö kertoa, mutta pyörittyäni huumeporukoissa ja kun jengi oli valvonut niin monta päivää että oli pakko saada ne tipahtamaan, niin silloin ainoa toimiva pilsu oli Levozin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Levomepromazine on tunnetusti lääke jolla saa kyllä jokaisen tipahtamaan pienemmällä tai isommalla annostuksella !

   Poista