• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

torstai 15. joulukuuta 2016

Let's Therapy !

 ಌ Hello, My sweet little Bats !

Pahoittelen Blogihiljaisuutta, mutta terapeutin etsiminen ja löytyminen on vienyt kaiken energiani ja keskittymiseni, joten Bloggaaminenkin on jäänyt taka-alalle .. Mutta nyt se on ohi, ja voin ilokseni ja helpotuksekseni ilmoittaa, että olen löytänyt itselleni terapeutin ! Otin yhteyttä jokaiseen Hyvinkäällä toimivaan terapeuttiin, jotka toimivat kognitiivisen- ja / tai traumaterapian piirissä. Ja ainoastaan yksi heistä vastasi, että hänellä olisi yksi vapaa paikka. Kaikilla muilla oli aivan täyttä vielä useamman kuukauden ajan. Mutta onneksi tämä yksi ja ainoa terapeutti oli mukava ja miellyttävä, ja päätin tutustumiskäynnin jälkeen aloittaa työskentelyn hänen kanssaan. Tammikuussa tämä odotettu psykoterapiani siis vihdoin alkaa.

Vaikka tämä terapeutin löytyminen ja terapian alkaminenonkin vain positiivinen asia, jännitän ja pelkään vointini hetkellistä huonontumista terapian aloittamisen myötä, sillä stressi, tuskaisuus ja ahdistus tulevat kohoamaan huomattavasti ja viemään loputkin pirteydeni rippeet mukanaan. Mutta tämä on vain yksinkertaisesti kestettävä, jos tahdon saada minkäänlaista apua alati huonontuvaan tilaani. Pitää vain pyristellä kohti parempaa ja antaa kaikelle aikaa, vaikka se vaikeaa minulle tulee olemaankin ..

  •  •    •  •  


  •  •    •  •  

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •
xoxo, and a lil' bite !

○ Eris on Youtube.

2 kommenttia:

  1. Hei Oona! Mulla kanssa ongelmana tuo jatkuva stressi, ahdistus, tuskaisuus. Lisäksi pelko, paniikki, vapisen kauhusta, kun uus päivä taas alkaa. En kykene enää mihinkään, asunto on hirveessä kunnossa, henk.koht hygieniakin niin ja näin, muisti, ajatustoiminta mennyttä puhumattakaan keskittymiskyvystä. Kaikki on ylivoimasen vaikeeta! Ja pienikin vastoinkäyminen niin meen sekaisin. Äsken kaatu teet lattialle ja nyt itken hysteerisenä sitä. Mulla on jatkuva katkeamaton paha olo. Sementtimöykky jossain vatsan seutuvilla ei hälvene pos. Tätä helevettiä on jatkunu päivästä toiseen jo liian kauan. En jaxa enää. Oon jo pitkään toivonu kuolemaa. Joka ilta/yö, kun käyn nukkumaan toivon, ettei seuraavaa uutta päivää minulle enää koittaisi. Tappaisin itseni, mutta en pysty siihen. Olen miettinyt maita joissa eutanasia sallitaan esim. masennuspotilaille. Pitäisi nyt vain jaksaa ottaa selvää asioista ja saako vierasmaalainen eutanasian, pitääkö hakea kansalaisuutta yms. Ainut asia mikä mulle enää voi tuoda mielihyvää, ja sitä erittäin paljon kaipaamaani SIELUNRAUHAA (en edes muista enää miltä se tuntuu), levollisuutta, turvallisuuden tunnetta ja poistaisi tämän raastavan itseinhon on kuolema. Toivottavasti saat apua terapiasta! Kaikkea hyvää Sinulle! Tv. Nökö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tasan tarkkaan tuon tunteen, josta kerrot. Tuntuu, kuin tähän ei löytyisi minkäänlaista apua, vaikka kuinka yrittää ja yrittää etsiä. Toivon, että löydät apua tilanteeseesi. Kaikkea hyvää myös sinulle ♥ ! Mitä kaikkia lääkkeitä olet kokeillut ?

      Poista