• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Se tunne, joka ei ole totta.

ಌ Hello, My sweet little Bats !
I hope you leave a comment after your visit

  •  •    •  •  

Tiedättekö sen tunteen, joka ei ole totta tässä todellisuudessa ? Tunteen, joka on totta vain jossain ihan muualla kuin täällä.  Tunteen, joka on totta vain unissasi ? Se, joka on lähestulkoon sanoinkuvaamaton. Minulle se on yksinkertainen, puhdas onnellisuuden tunne. Tunne, jota en ole koskaan tuntenut todellisessa elämässä. Ja on kamalaa, aivan järjettömän kamalaa herätä tällaisen unen jälkeen. Vain sen pienen hetken, sen kauniin suloisen nanosekunnin ajan, elät vielä siinä euforisessa maailmassa, mutta sitten havahdut takaisin todellisuuteen. Todellisuuteen, jossa antaisit niin paljon, niin helvetin paljon, että voisit kokea tuon tunteen uudelleen. Ilman, että joutuisit heräämään ja tajuamaan ettet voi koskaan tulla tuntemaan tällaista tunnetta tässä todellisessa, tässä karussa, kylmässä maailmassa. Tämä tunne on totta vain kauniissa, mutta harvoissa unissasi.
   Viimeisten kuukausien aikana olen kokenut tällaisen tilanteen kahteen kertaan. Ja kun sen ensimmäisen kerran jälkeen ymmärsin totuuden, että tämä tunne on olemassa vain jossain muualla kuin todellisessa elämässäni, olin lähellä hajota hiljaiseen itkuun. Olotilani oli lohduttoman epätoivoinen. Kuten toisella kerrallakin. En tiedä mitä minun pitäisi tehdä, mitä pitäisi tapahtua, että tämä kaikki siirtyisi unistani todellisuuteen. En tiedä. En tiedä edes tiedä, kykenenkö koskaan tuohon tunteeseen. Ei. En usko. Tahtoisin kyllä, mutta en usko. Ja tämä tekee minut todella surulliseksi. Lähestulkoon epätoivoiseksi. Tiedän, että sen täytyy olla mahdollista myös todelisuudessa, jos kerran pystyn uneksimaan tuosta tunteesta, mutta en usko että juuri minä kykenisin siihen. Olisihan minun pitänyt jo tuntea näin ? Eikö ?

  •  •    •  •  

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •
xoxo, and a lil' bite !

2 kommenttia:

 1. Vaikeaa kirjoittaa mitään, kun tuo fiilis on niin tuttu... Voimia, sä olet uskomaton mimmi! Sä nouset vielä. Älä ota stressiä blogista, kirjoittaminen lähtee rullaamaan taas jos on lähteäkseen. On tärkeintä, että sä voit hyvin tai edes paremmin, silloin on myös helpompaa tehdä asioita kun on voimia. Halauksia ja voimaa päiviisi! Sä olet upea.

  - Pitkäaikainen lukijasi, K

  VastaaPoista
 2. Hei, olen pitkään seurannut blogiasi mielenkiinnolla yleisesti elämääsi ja tyyliäsi kohtaan! ♥
  Uskaltauduin pistämään blogin pystyyn, ja eräänlaisena "diagnostisena kanssasisarena" ajattelin törkeästi ottaa riskin mainostustiedottaa sinnuu tästä; http://thisshatteredsanity.blogspot.fi/
  Anonymiteetti vähän rajaa kiinnostuneiden seuraajien hankkimista, tutuille ei viitsi niinkään huudella ja olen huono mainostelemaan yleensä tällaisia.
  Kaikkea hyvää kuitenkin sinulle, uusia postauksiasi ootellen - kiitos ja anteeksi!

  VastaaPoista