• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

lauantai 20. tammikuuta 2018

Gran Canaria '18 .

ಌ Hello, my sweet little Bats ! 
• I hope you leave a comment after your visit • 

•  •  •    •  •  •

Taivas hehkuu intensiivistä punaa, niin heleää vaaleanpunaista kuin myös tummempia lilan sävyjä. Se on yksinkertaisuudessaan kaunista, tuo auringon lasku ja uneen vaipuminen. Taivas ja meri sulautuvat väreissään toisiinsa, ihan kuin tuo vanha pariskunta rannalla. Rakastavaiset ikuisesti toisten rinnalla. Tarttuvat toisiaan kädestä, hymyilevät silmillään ja vaipuvat yön laskevan synkkyyden syleilyyn. Taivas ja meri. Niin kaukana toisistaan ja toistensa tavoittamattomissa, vaikka kuinka kurottaisivat käsi käteen, mutta silti yhdessä. Nyt ja aina. Tästä ikuisuuten. Ja kaikki tämä tapahtuu aina uudestaan ja uudestaan, jok' ikinen ilta. Se on kuin vuosisadan rakkaustarina, mutta samalla niin sydäntä särkevä balladi matalin surusävelin. Ihan kuin kaikki parhaat rakkaustarinat aina ovat. Ihan kuin meidänkin tarinamme on. Ja surullisinta on, että me tiedämme sen tappavan meidät molemmat.
Minun on vaikea nauttia enää yhtään mistään. En enää edes muista, miltä nautinto tuntuu, kuten olen aiemminkin kertonut. Miltä tuntuu oikeasti nauttia jostain, sattumasta, tilanteesta, tapahtumasta, ajatuksesta tai tunteesta ? "Se tunne, kun mikään ei tunnu miltään", kertoo täydellisen puhtaasti kaiken lyhykäisyydessään. Mikä siinä on niin pirun vaikeaa ? Yksinkertaisessa tunteessa, nautinnossa. Kuinka .. Nauttia auringonlaskusta ? Palmupuista ja niiden langettamasta hennosta, viilentävästä varjosta ? Aamuauringon heleästä lämmöstä ihollasi ? Lämpimän meriveden aaltojen kosketuksesta kävellessäsi paljain jaloin hiekkarannalla ? Edes jostain, edes vähän ? Ihan mistä vain. Vaikka edes tästä. Olen päässyt näin kauniiseen paikkaan kahden viikon ajaksi, ihan vain pitämään mummulleni seuraa. Arvostan tätä kyllä, siitä ei ole kyse, ei todellakaan. Olen onnekas, kun olen päässyt tällaiselle matkalle. Tiedän olevani etuoikeutettu, sillä kaikki eivät noin vain pääse ulkomaille. Mutta tästäkään faktasta huolimatta, en osaa täydellisen puhtaasti nauttia kaikesta saamastani. En osaa ottaa " kaikkea iloa irti ". Tiedostan olevani onnekas ja etuoikeutettu, ja arvostan sitä mitä olen saanut, mutta en vain yksinkertaisesti osaa täysin nauttia siitä. En enää edes muista miltä se tuntuu, nauttiminen. Kuten en muista onnellisuuden tunnettakaan. Tästä huolimatta, olen tietenkin äärimmäisen kiitollinen. Vetin mukavan loman rakkaan mummuni kanssa, jonka kanssa voin harvoin viettää laatuaikaa. Mutta nythän sitä on toden totta vietetty !

Mikään positiivinen ei ole tuntunut miltään enää pitkään aikaan. Kaikki negatiivinen sen sijaan tuntuu aina monin kertaisena. "
- Jok' ikinen masennukseen sairastunut tietää tämän surullisen ja mieltä retuuttavan tilanteen, tämän tunteen, tämän ajatuksen.


Paine korvissa kasvaa, kun näkymä lentokoneen ikkunaruudussa muuttuu laskutuessamme hiljalleen yön tummien pilvien alapuolelle. Ja pian saan huomata, kuinka ilma kimmeltää timantteja, kun lumihiutaleet kiitävät näkökenttäni ohitse. Ja minä hymyilen. Hymyilen lumelle, tuulelle ja pakkaselle. Tajuan, että kyllä Suomi on ehdottomasti ja epäilemättä se minun paikkani, minun maani. Olen niin helpottunut, kun pääsen kotiin. Etelä, kuumuus ja hiekkarannat eivät ole minun paikkani, vaan olen sydämeltäni täysin suomalainen. Itsenäinen, kylmä ja epävakaa. Ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon pystyn jälleen hengittämään.

•  •  •    •  •  •


•  •  •    •  •  •

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •
xoxo, and a lil' bite !


10 kommenttia:

 1. Vittu sä oot kiittämätön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaatko nyt ihan varmasti lukea ? Vai onko luetun ymmärtämisessä vikaa ?

   Poista
 2. Ei oo kiittämättömyydestä tuossa kyse, ei todellakaan! Itse olen hyvinkin paljosta kiitollinen, vaikka koen juurikin samoja asioita, joista kirjoitat. Se on ristiriitaista ja sitä on vaikeaa selittää ihmiselle, joka ei ole ollut masentunut. Tahdoin vain sanoa, että kirjoitat hyvin ja kauniisti+voimia sulle elämääsi!

  t. toinen masentunut ja epävakaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ !

   Ja tämä totta tosiaan on äärimmäisen ristiriitaista, ja niin vaikea selittää ! Äärimmäisen raivostuttavaa kuulla sitä että olisimme kiittämättömiä, vaikka asia ei todellakaan ole näin. Mutta emme me voi heitä syyttää, kun eivät ymmärrä. Kaikki on kokemuksista kiinni, valitettavasti.

   Poista
 3. Itse olen toipunut sen verran, että aika usein jo pystyn nauttimaan asioista. Tosin esimerkiksi viime kesänä yksi reissu meni aika pitkälti pilalle, kun olin niin ahdistunut. Joskus olen ollut hyperaktiivinen ja euforinen, kun olen päässyt pois kotoa jonnekin. Ja sitten maannut tuskaisena ja ahdistuneena viikon sängyssä kotiin palattuani. Milloin mitäkin.

  Se, mitä olen miettinyt viime aikoina, että pystynkö koskaan olemaan onnellinen. En oikeastaan tiedä, olenko koskaan ollut onnellinen. Jos olen pirteämpi, sisälläni kytee viha ja pakkoajatukset, jotka ajavat eteenpäin. Näyttää ulospäin siltä, että nyt menee paremmin, mutta jossain välissä sitten väsähdän taas negatiiviseen energiaan. Ja nautinnon tavoittelu johtaa ainakin omalla kohdallani addiktioihin ja impulsiivisuuteen. Kun en osaa olla onnellinen, niin tavoittelen edes lyhytaikaista mielihyvää. Terapiakaan ei ole auttanut tunne-elämääni, ajatuksiini ja käsitykseeni itsestäni. Toki en enää reagoi niin voimakkaasti kuin ennen. Ei tämä persoonallisuushäiriön kanssa eläminen kovin kivaa ole. Kyllä järkiminäni ymmärtää, että asiani ovat monessa suhteessa hyvin, mutta tunne-elämä elää ihan omaa, kieroutunutta elämäänsä.

  Kirjoitit kyllä todella osuvasti - tälläkin kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi voinut tuota paremmin kirjoittaa, pystyn samaistumaan aivan täysin !

   Kaikki tuo. Hyperaktiivisuus ja euforia.Pirteys, viha ja pakkoajatukset, negatiivinen energia, addiktiot ja impulsiivisuus, lyhytaikainen mielihyvä .. Ihan kuin olisit kirjoittanut minusta. Toivon sinulle paljon voimia tulevaisuuteen tämän ristiriitaisen asian kanssa ♥ Ehkä me vielä jonain päivänä koemme onnellisuudenkin tunteen.

   Poista
 4. En ole koskaan käynyt ulkomailla, mutta kotimaassa reissatessani olen kokenut samanlaista tunteettomuutta. Se on ärsyttävää kun haluaisi nauttia vaikkapa kauniista säästä mutta se ei vain tunnu oikein miltään, kaikki on vain "ihan ok". Ja sitten tuntee syyllisyyttä siitä kun ei osaa nauttia kunnolla vaikka pitäisi. Kiitollinen kyllä osaan olla ja ymmärrän mitä tarkoitat tuossa tekstissä. Tosiaan se on vaikeaa selittää, mutta komppaan että kiittämättömyyttä se ei ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet täysin asian ytimessä !

   Kaikki on aina "ihan ok". Terapeuttinikin kysyi iloisena, miten lomani meni, oliko ihanaa ? Ja vastaukseni oli juurikin selitys siitä, että kyllä se oli kiva reissu, en vain osannut nauttia siitä. Kiitollinen olen kyllä, mutta valitettavasti nauttiminen ja onnellisuus ovat hyvinkin tuntemattomia tunteita. Ihan kuten sanoit. Paljon voimia sinulle tämän kanssa ♥.

   Poista
 5. Näiden sun tekstien lukeminen on monin tavoin lohdullista. Välillä siksi, että pystyy niin vahvasti samaistumaan ja välillä just siksi, ettei pysty samaistumaan. Luettuani tämän kirjoituksesi havahduin siihen, että minähän muuten nautin asioista. Asiat ovat alkaneet tuntua hyvältä ja ylipäätään tuntua. Olen ollut pitkiä aikoja tiloissa, joissa samaistun juuri näihin kertomiisi tunteisiin ja kokemuksiin. Mutta nyt en niihin tällä hetkellä samaistu. Sitä tulee niin sokeeksikin joillekin asioille, ja asioista tulee itsestäänselviä. Kiitos pysäyttämisestä hetkeen ja toivon sulle parempia aikoja, oloja ja ajatuksia!

  VastaaPoista
 6. Eksyin tänne vahingossa, kun hain tietoa taikaesineistä:) Ihmettelin ja luen, en ymmärrä miten joku voi sanoa Sinua kiittämättömäksi ♥. Sitä et todellakaan ole. Toivon että löydät vielä joskus tunteen, jota kutsutaan onnellisuudeksi:) Joskus uskoin että elämä ei ole mitään muuta kuin suuri toivo ja suuri pettymys elämässä, nykyään ajattelin eri tavoin:)

  VastaaPoista