• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

perjantai 20. heinäkuuta 2018

Kirjoittajan Blokki. Kokemuksia ?

ಌ Hello, my sweet little Bats ! 
• I hope you leave a comment after your visit • 

•  •  •    •  •  •

Tunnen itseni niin eäonnistukseenksi, kun en osaa tai pysty enää kirjoittamaan teille yhtä avoimesti elämäni kulusta ja kompasteluista kuin ennen. Jostain syystä olen mennyt totaaliseen lukkoon, enkä saa kirjoitetuksi enää mitään vaikka kuinka yritän ja yritän kerta toisensa jälkeen. Kirjoitettavaa ja kerrottavaa minulla olisi kyllä vaikka muille jakaa. Niin käsittämättömän paljon on tapahtunut { ihan v*tusti liikaa jos minun mielipidettäni kysytään }, mutta sen jakaminen teille kuten ennen .. Ei, ei vain onnistu. Niin paljon epäonnistumisia, niin paljon surua ja tuskaa. Niin paljon elämääni ilmaantuneita ihmisiä jotka pitäisi nussia uudestaan. Niin paljon hetkiä jolloin en ole tuntenut mitään, tai sitten kaiken kerralla. Niin monia pettymyksiä ja itsetuhoisia hetkiä jolloin olen tahtonut tuntea mielummin suurta fyysistä kipua, kuin sitä henkistä kärsimystä. Mutta missä ovat tekstini ? Missä ovat Blogini julkaisut ? Missä ovat raa'an avoimet kertomukset, jotka auttoivat minua { ainakin ennen } niin paljon vertaituksensa tuomana apuna. Olen miettinyt ja miettinyt, mutta en ole keksinyt mistä tämä oikein johtuu. Okei, tuolloin kun ulosantini Blogissani oli huomattavasti tiiviimpää ja intensiivisempää, olin vielä teini / hyvin nuori, 17 - 20 vuotias. En sitten tiedä vaikuttiko aikusituminen asiaan, mutta en minä keksi muutakaan syytä. Olen täysin hukassa. Olen ylläpitänyt Blogia jo niin monta vuotta, etten yksinkertaisesti raaskisi sitä lopettaakaan saati poistaa olemasta, mutta jos Blogi on menettänyt perimmäisen tarkoituksensa .. ? Sen, että kerron teille avoimesti kaikesta mitä elämässäni tapahtuu, pääaiheena mielenterveysongelmat ja niiden kanssa eläminen. Toki, elänhän minä niiden kanssa edelleen eikä loppua näy, mutta mitä helevettiä minun pitäisi nyt tehdä ? Tätä on jatkunut jo monen monta kuukautta kuukauden perään, joten onko toivoakaan että "aika korjaa", ja saan intoni ja tahtoni jälleen takaisin sellaiseksi kuin se ennen oli ? En tiedä. Vai onko syy niin yksinkertainen, ettei sitä tule heti edes ajatelleeksi ? Menetinko intohimoni ja suuren tahtoni hiljalleen, kuin huomaamatta, sen jälkeen kun menetin Jessen ? Syy voi toki olla näinkin yksinkertainen, " vain " yksi asia. Ja jos näin on, miten saan kaiken sellaiseksi kuin se ennen oli, kun todellisessa elämässä se on mahdotonta. En minä saa Jesseä enää koskaan takaisin. Joten miten saada tuo entinen tila Blogin kirjoittamista kohtaan takaisin ? Vai onko tässäkin kyse siitä " aika kysymyksestä " .. ? Toisaalta alan jo kyllästymään tähän " anna sille aikaa " - p*skan jauhantaan.

Mutta jotain lupaavaa on tapahtunut parin viime kuukauden aikana ! Nimittäin runojeni ja lyhyiden kirjoitelmieni kirjoittaminen onnistuu minulta taas hyvin pitkästä aikaa, joten eikö tämä lupaa edes hieman hyvää .. ? Meni parikin vuotta ilman että sain kirjoitetuksi yhtäkään runoa tai muuta vastaavaa tekstiä, mistä minä ennen nautin jopa päivittäin suunnattomasti. Mutta ehkä tämä onkin mahdollinen edistysaskel Blogini tulevaisuudelle ? Mutta olkoon miten on, sen minä lupaan teille, että yritän kaikkeni ja ennenkaikkea parhaani saadakseni Blogini loiston palamaan takaisin kirkkaampaan liekkiinsä. Sillä minä en ole epäonnistuja, minä en anna periksi. Vaikka joskus olen vaikuttanut siitä itsenikin. Mutta todellisuudessa se ei sovi luonteeseeni, ei lainkaan, ei yhtään .. 

Nyt pyydänkin yhtä asiaa sinulta. Kerrothan minulle nyt, jos juuri sinulla on kokemusta tästä " kirjoittajan blokista ", josta itse olen kärsinyt jo aivan liian kauan aikaa. Niin kauan aikaa, että sen on nyt yksinkertaisesti loputtava. Tämä saa luvan riittää. Siispä toivon kuulevani niin paljon kertomuksia, kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia aiheesta kuin vain on mahdollista. Kaikkia. Niin niitä hyviä kuin pahojakin. Tarvitsen enemmän tapoja nähdä tämän tilanteen, ajatella tätä tilannetta, sekä tuntea tätä tilannetta kohtaan.

•  •  •    •  •  •


•  •  •    •  •  •
Ps. Tämä perkeleellinen helle murhaa kaikki viimeisetkin tahdon rippeet laittautumiseen.
Hnnngh. Siis aivan järkyttävä hiki kokoajan, ja tuntuu kuin koko iho valuisi irti kropasta ..

•  •  •    •  •  •

ಌ Quit, Eris Von Sin .
• See you in your Nightmares •
xox, and a lil' bite ♥ !


4 kommenttia:

 1. Hei, löysin Facebookista blogiisi. Anteeksi, en jaksanut näin myöhään enää lukea juttuasi mutta fb-päivityksestä ymmärsin että sulla on paljon asioita käsiteltävänä ja kirjoittajan blokki menossa...
  Mulla on ollut lähiaikoina samanlainen tilanne.
  Olen laulujen sanoittaja ja ihmettelin miksi en osaa tehdä laulua pahasta olostani. Mua auttoi kun aloin maalaamaan ihan intuition pohjalta. Maalatessa huomasin että tää alkaa esittää jotain mun traumaani. Akryyliväreillä maalasin mutta sehän on nyt se ja sama mitä värejä käyttää kunhan saa maalattua. Nimesin teokseni ja kehittelin siihen tarinan ympärille mitä maalauksessa tapahtuu. Se auttoi mua. ☀ Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että linkkini tavoitti sinut ♥ !

   Minulle tuo runojen, novellien tai muiden kirjoitelmien ( joita voisi joitain niistä käyttää myös lyriikoinakin ? ) kirjoittaminen luonnistuu taas samoin kuin ennen. Mutta sitä raakaa totuutta elämästäni ja sen kulusta en tänne Blogin puolelle saa rustattua en sitten millään.

   Tuo sinun tilanteen eskaloituminen kuulostaa aivan mahtavalta ! Olen joskus kokeillut maalaamista, mutta jostain syystä en itse saa siitä oikein kiinni. Piirrän kyllä aina sillointällöin, mutta en sen kummempia . Eli ehkä jos vain jatkan muita kirjoitelmiani, auttaa se minuakin samoin kuten sinua tuo maalaaminen !

   Kiitos ♥, xox.

   Poista
 2. Multa ei ehkä yhtä voimakkaita blokkeja löydy, voinee joissain tapauksissa jopa määritellä näihin nk. tyhjän paperin syndrooma -juttuihin. Kun kirjoittamista ei osaa (tai pysty) aloittamaan, vaikka jokin aihe olisikin. Joskus iskee vähän voimakkaammin tuntemukset päällensä, kun ihmettelee onko järkeä kirjoittaa, onko aiheita ja miten tai miksi kirjoittaa niistä. Joskus menee pitempiäkin aikoja, kun ei synny tekstiä ollenkaan.

  Inspiraatioon, tai sen takaisinsaamiseksi ei paljon loppujen lopuksi mun kohdalla tarvita. Jokin lehtiartikkeli tai havainto ja huomio (lähi)ympäristöstä, joka herättää ahaa-elämyksen jonka voisin jakaa muille ja jo(t)ka saattaisi kiinnostaa muitakin...

  VastaaPoista
 3. Moi, useasti kokenut tätä ongelmaa, ja kirjoittajan blokkiinhan on keinoja vaikka mitä. Paras kuitenkin on kirjoittaminen. Laitan sulle tähä linkin, tuolta löytyy kaikkee kirjottamiseen https://www.plot-generator.org.uk/cure-writers-block/ tosta on jotain apua, kun vaan pääsee ajatukseensa takaisin kiinni kunnolla. Itse teen niin, että jos haluamani kirjoittamisen aihe ei luonistu, kirjoittelen ihan niitä näitä vaan ja sit yhtäkkii saattaa tulla sellanen "heei" ajatus, joka avaakin sitten kaiken päässä :) Sä olet hyvä kirjoittaja, olen aina tykännyt sun teksteistä blogissasi, oon pitkäaikainen lukija, mutta oma blogi on vaihtunut, joten uusi nimimerkkini tuskin mitään sulle sanoo :) Mukavaa syksyn jatkoa sulle!

  VastaaPoista