• d e s i r e f o r t h e f u t u r e . b l o g s p o t . f i

tiistai 7. elokuuta 2018

Amatöörimallin alkutaival.

ಌ Hello, my sweet little Bats ! 
• I hope you leave a comment after your visit • 

•  •  •    •  •  •


Vihdoin ja viimein minä menin ja tein sen, nimittäin ..
Uskaltauduin ensimmäisiin kuvauksiini !

Minua on pyydetty lähivuosina jo monen monta kertaa kameran eteen, mutta oman epävakaan tilani, jännityksen, stressin, tuskaisuuden ja paniikin vuoksi se on jäänyt tekemättä. Aikaa kului, useita kuukausia kuukauden perään, jopa vuosia, mutta nyt kun olen viimein uskaltanut uskaltaa ja ensimmäinen kertani on takana, voin tästä eespäin jatkaa kuvauksissa kiertämistä kerta toisensa jälkeen aina vain helpommin ja helpommin, uskaliaammin ja uskaliaammin ! Nyt pitäisi vain ottaa se seuraava askel, tai oikeastaan harppaus, ja vastata saaamiini kuvauspyyntöihin joita olen tämän pitkän ajan sisään saanut, ja alkaa suunnitelemaan tulevia settejäni. 

Ja tämä tässä on sitä mitä tahdon tehdä. Nude & Gootti - kuvauksia. Ensimmäiset kuvaukset olivat minulle pienimuotoinen itse itselleni asettama testi, että onko minusta tähän edes lainkaan. Tarvitsin myös totuttautumista, sillä olen aiemmin kuvannut itse omat kuvani, joten poseeraus toisen ihmisen ollessa kameran takana vaati, ja vaatii edelleen paljon harjoittelua ja itsensä testaamista. Pitää löytää ne hyvät asennot ja poseeraukset jotka ovat imartelevimpia omaa kroppaa kohtaan ja niin paljon muuta vastaavaa, niin massiivista kuin pientäkin hienosäätöä. Ei se ole niin yksinkertaista, kuin voisi vain kuvia kotona pällistellessä olettaa. Kaikenkaikkiaan ensimmäisiksi kuvauksiksi ne menivät oikein hyvin, ja kuvaaja Lauri Helkiö oli aivan ihana tapaus ! Hänelle siis aivan käsittämättömän iso kiitos ♥. Hieman tosin ujostelin, mikä on minulle todella, siis todella harvinainen tunnetila, mutta kyllä se siitä sitten pikkuhiljaa alkoi hellittämään ja kuva kuvan perään sujumaan paremmin ja paremmin. Kuitenkin poseerasin loppuakin kohden vielä puoliteholla, mutta tämä annettakoon minulle anteeksi, ei kukaan ole täydellinen ensimmäisellä kerralla. Minulla on vielä paljon harjoiteltavaa, mutta uskon jonain päivänä olevani paljon itsevarmempi, ja tietoinen hyvistä puolistani kameran edessä !

Tilannetta ei tosin juuri nyt auta se, etten ole kovinkaan sinut vartaloni kanssa. Ok, olen kuvauksista laihtunut n. 3 kg, mutta lähinnä tarkoitan tällä epävarmuudella sitä, miten IBS vaikuttaa kroppaani jatkuvasti. Esim. Joudun kärsimään päivittäin joskus laimeammasta, joskus taas äärimmäisen massiivisesta ja epämiellyttävän tuntuisesta, kuten myös näköisestä turvotuksesta. IBS ei vaivana sovi kameran edessä keikistelyyn ei sitten millään lailla. Siksipä yritän tässä pikkuhiljaa saada kroppaani muualta kiinteämmäksi, jos se edess hieman parantaisi mielipidettäni kroppaani kohtaan, vaikka vähän turvottaisikin. Ja samalla etsin vaikka ihan pienintäkin apua, mikä hillitsisi tätä pirun turvotusta. Jotain muuta, kuin toistaiseksi ainoaa löytämääni tapaa, eli syömättömyyttä. Koska ruokavalion radikaali muutoskaan ei ole auttanut, tarkoitukseni on kokeilla seuraavaksi Apteekin tuotteita.

Yksi tavoitteeni koko tässä touhussa on näyttää ihmisille, ettei kenenkään tarvitse olla täydellinen, ei edes työskennelläkseen mallina. Ja omalla kohdallani puhun ja tarkoitan koko kroppaani koristavista arvista. Monien vuosien ajan kestänyt itsetuhoinen käyttäytyminen teki minuun lähtemättömät, ikuiset jälkensä, joiden kanssa joudun elämään koko lopun elämääni. Mutta tahdon näyttää ihmisille, niin itselleni kuin kaikille muillekin, ettei arpien tarvitse tuomita sinua täysin. Ne eivät määritä sinua. Ne eivät kahlitse sinua. Tahdon näyttää, että arpienkin kanssa sinä olet kaunis. Arpienkin kanssa sinä voit onnistua. Tahon näyttää, ettei arpien tarvitse ajaa sinua pois sen luota, mitä sinä tahdot tehdä tai olla. Sinä olet kaunis juuri sellaisena kuin olet, kannat sitten arpia tai et. Toivon tavoittavani tällä sanomalla mahdollisimman paljon ihmisiä, sillä tahdon kaikkien yrittävän parhaansa, ja tavoittelemaan tulevaisuutta mistä he itse haaveilevat. Ja jos minä pystyn siihen mihin nyt tähtään, olen onnistunut. Ja se tarkoittaa sitä että moni muukin tuolla maailmalla elävistä, itsensä esim. arpiensa vuoksi epävarmaksi tuntevista ihmisistä voi myös onnistua ♥ !

•  •  •    •  •  •


•  •  •    •  •  •

ಌ Quit, Eris Von Sin.
• See you in your Nightmares •
xoxo, and a lil' bite ♥ !


4 kommenttia:

 1. Anteeks mutta nyt en oikein käsitä, miten tässä tulee esiin _arpien kanssa_ onnistuminen ja kauneus, kun ne on muokattu täysin pois? Ymmärrän että vasta varovasti totuttelet tähän, ja itsekin pysyvästi näkyvästi arpeutuneena uskon olevan hieno tunne nähdä vartalonsa sileänä, mutta se tuntuu olevan tuon lopussa korostamasi sanoman kanssa totaalisessa ristiriidassa... tai jopa kumoavan sen kokonaan.

  Esim. nick _chl.o instagramissa on omalla kohdallani ollut rohkaiseva henkilö, ja suomessa alternativetyylisempi @rdeperkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpia ei ole muokattu pois lainkaan, ihoa on ainoastaan pehmennetty. Minulta on monesti kysytty että miksi puhun arvistani, vaikka "niitä ei ole". Arpeni ovat hyvin vaalentuneet, eivätkä siksi aina edes näy, riippuu hyvin pitkälti kuvasta ja valosta. Kyllä ne siellä ovat, enkä ole ikinä muokkaamalla muokannut arpiani pois tai piiloon, oli kyseessä tällainen ns. mallikeikka, tai perus selfie. Ja jos joskus etenisinkin mallin uralla, arvet tullaan erittäin todennäköisesti editoimaan kuvista pois. Se on absoluuttinen tosiasia. Ymmärrän kyllä täysin pointtisi. Toki voin julkaista myös kuvia joissa olen asennossa ja valossa jotka korostavat arpieni näkyvyyttä jos niin pyydetään, mutta nyt sitä ei kuitenkaan tehty myöskään kuvaajan toiveesta, sillä hän käyttää kuvia myös omassa käytössään.

   Sanomani on ja pysyy. Mielestäni ei myöskään pitäisi alkaa vertaamaan sitä, kenellä on enemmän ja pahempia arpia kuin toisella. Kommentissasi meinitseman henkilön arvet ovat täysin toista luokkaa kuin minun, meitä ei voi edes verrata. Ja vaikka hän onkin selvästi hyvin "suosittu henkilö", hän on ihan yhtä rohkea kuin kaikki muutkin, jotka elävät arpiensa kanssa ilman suunnatonta häpeää.

   Poista
 2. Voisiko kuvailla tekstistä välittynyttä tunnetta sanalla innostunut? Pikaisen lukaisun perusteella välittyi jonkinlainen positiivinen juttu... 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella huono tunnistamaan tunteita, enkä muista lähes puoltakaan siitä, miltä tunne innostus - tuntui / tuntuu. En ole tuntenut mitään sen kaltaistakaan enää pitkään aikaan, joten valitettavasti en voi sanoa olleeni puhtaasti innostunut. Olen ehkä ennemmin ollut päättäväinen, pelokkaan päättäväinen ja tietoinen tahdostani ja haluistani. Eli positiivista tämä on ehdottomasti ! Positiivisia tunteita, kyllä ! Ehkä mielen perukoihin kahlittuja, lamaantuneita ja hälveneviä positiivisia tunteita, mutta sellaisia kuitenkin.

   Poista